Anna Nooshin

Anna Nooshin is geboren in Teheran, Iran op 18 december 1986 en is bekend als succesvolle onderneemster, presentatrice en Youtuber.

Anna Nooshin

Toen ze zeven jaar oud was vluchtte ze samen met haar ouders en zus naar Nederland om hier asiel aan te vragen. Haar vader is later naar Iran teruggekeerd terwijl de rest van haar gezin hier bleef. Anna heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is bekend geworden door haar YouTube kanaal.

Vermogen

Anna is een veelzijdige vrouw als het gaat om carrière. Zo werkt ze als influencer en heeft ze veel samenwerkingen met bedrijven en dit levert natuurlijk geld op. Het is moeilijk te achterhalen hoeveel de werkzaamheden van Anna Nooshin nou eigenlijk opbrengen. Natuurlijk loopt Anna hier niet mee te koop en de schattingen die er worden gedaan lopen ook heel uiteen. Manly maakte een realistische inschatting van het vermogen van Anna: tussen de één en drie miljoen euro.

Woning

Het is onbekend waar Anna nu precies woont. Ze heeft een woning in New York en in Amsterdam. Zo woont ze niet permanent in New York, maar geeft ze wel een kijkje in deze woning. In het interieur is voornamelijk te zien dat ze van lichte pastel kleuren houdt, dit geeft een rustig gevoel in de woning.

Vroeger

Anna Nikbakht Nooshin is een Nederlands-Iraanse ondernemer, presentatrice en modeblogger. Anna heeft een hele diverse carrière. Zo heeft ze meerdere boeken geschreven over haar leven zoals: On Top en On Live. Ze was ook te zien bij verschillende televisieprogramma's als kandidaat of als presentatrice. Anna was te zien in het programma Hollands Next Top Model als Jury en deed mee aan het programma Expeditie Robinson. In het verleden heeft Anna het niet altijd even makkelijk gehad, ze had best een heftige jeugd. Ze is geboren in Iran, maar moest al op zevenjarige leeftijd het land uit vluchten. Haar vader is later nog een keer teruggekeerd naar Iran, wat het contact tussen Anna en haar vader erg verhinderde. Anna heeft vroeger dus heel wat dingen meegemaakt, gelukkig zijn er nu betere tijden voor haar aangebroken en lijkt ze een gelukkig mens!