Dionne Stax en haar vriend delen fantastisch nieuws: 'Coming soon'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 11 juni 2024 om 10:15
realitynl 4
Dionne Stax kunnen we allemaal kennen als een journaliste en presentatrice. De meeste mensen kunnen Dionne kennen als presentatrice bij het NOS-journaal en zo is ze vaker te zien op de Nederlandse televisie. Dionne heeft samen met haar vriend, een leuk nieuwtje gedeeld op Instagram...
Dionne Stax deelt regelmatig leuke kiekjes op haar Instagram. Zo plaatst Dionne samen met haar vriend Steve, bekend van het duo Lucas and Steve, een fantastisch nieuwtje. Op de foto is een rompertje te zien met de tekst: "Keep calm and mij dad's a dj", daarbij zijn ook de echo foto's te zien! "Coming soon", is wat er onder de foto geschreven staat! Het nieuws is zo klaar als een klontje, het is overduidelijk dat de twee in verwachting zijn van hun eerste kindje!

Privéleven

Dionne en Steve zijn al samen sinds 2021, waar ze elkaar hebben ontmoet tijdens de opnames van het programma De 3 sterren camping. Al zit er een leeftijdsverschil van 7 jaar tussen de twee, gooit dat vooralsnog geen roet in het eten! Inmiddels zijn ze al 3 jaar samen en lijkt het nog steeds goed te gaan. De twee wonen samen in een mooie woning in het bruisende Amsterdam. Nog eventjes wachten voor de twee en ze kunnen samen gaan genieten van een gezinsleventje!