Het salaris van Gordon is uitgelekt: 'Véél meer dan gedacht!'

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 04 mei 2024 om 17:00
realitynl 91
Wat voor salaris Gordon al die jaren in het laatje heeft gebracht, is iets wat we graag willen weten. Het bedrag lijkt véél meer te zijn dan wat we allemaal hadden verwacht, dikt Gordon dit zelf een beetje aan?
Gordon heeft zich het laatste jaar bij SBS6 niet geheel 'keurig' gedragen. Zo begon de zanger openlijk met het zeggen van lelijke dingen over John de Mol. Het is dan ook niet heel gek dat hij de televisie wereld achter zich heeft gelaten. De kans dat een andere zender Gordon nu nog wil, is dan ook erg klein.

Luxe levensstijl

Gordon doet niet geheimzinnig over het luxe leventje die hij op dit moment leeft. Zo deelt hij dagelijks video's dat hij in Dubai zit in zijn nieuwe appartementje. Zo ging er onlangs rond dat Gordon zijn luxe penthouse in Amsterdam te koop heeft gezet vanwege 'geldnood'. Nu Gordon geen vast televisiecontract meer heeft, kan het geld in een rap tempo opraken. Al is daar aan de hand van wat Gordon deelt over zijn leven, niets aan te merken!

Gordon salaris

Tina Nijkamp heeft bekend gemaakt dat Rob Kamphues de nieuwe presentator van SBS6 zal worden, als een soort 'opvolger' van Gordon. Toen Gordon dit nieuws hoorde, stuurde hij direct een berichtje naar Tina met het volgende: "O, nou, ik denk niet dat hij zoveel gaat verdienen als ik bij SBS 6." Die kans is inderdaad aanwezig, zo verdiende de zanger maar liefst 1,6 miljoen euro per jaar! Tina lijkt zich te verspreken in het interview: "Ik dacht eigenlijk altijd dat Gordon negen ton zou verdienen per jaar, maar naar verluidt, naar eigen zeggen, dus 1,6 miljoen euro per jaar." De kans is groot dat Gordon zelf de bron is.

Absurd

Dit zou betekenen dat Gordon meer verdiend dan Gerard Joling, die wèl kijkcijfers heeft. Zo zouden er ook nog geruchten rondgaan dat Gordon 2 miljoen tekengeld heeft gekregen. Tina denkt dat de juice van Yvonne Coldeweijer niet klopt: "Ik denk dat hij voorlopig nog wel even genoeg op zijn bankrekening heeft, als je bedenkt dat dat contract ook vijf jaar heeft geduurd.” Of Gordon nu blut is of niet, naar 'eigen zeggen' verdiende hij 1,6 miljoen op jaarbasis.