Dit is de vriendin van Basiri uit Big Brother

BN'ers
door Lois
zondag, 11 februari 2024 om 9:19
actual design this is what we publish 4
De 23-jarige Basiri uit Drongen heeft heel wat plannen. Hij wil in Big Brother 2024 zichzelf tegenkomen. Hij verblijft nu al bijna een maand in het Big Brother huis en mist zijn familie, waaronder zijn vriendin.

Basiri in Big Brother

De 23-jarige Basiri uit Drongen heeft heel wat plannen. Hij wil in Big Brother 2024 zichzelf tegenkomen. De Belg houdt er namelijk wel van om uitdagingen aan te gaan, zoals hij de afgelopen jaren al volop heeft gedaan. En daar is Big Brother de grote nieuwe missie van voor Basiri.
Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij namelijk vrij recent zijn leven volledig omgegooid. Denk je als je Basiri nu ziet in Big Brother dat het een mooi boy is, dat was wel anders. Hij besloot het over een andere boeg te gooien. Zijn eet- en leefpatroon is volledig gewijzigd en hij viel daardoor veertig kilo af. Op zijn socials zijn heel wat stories te vinden waar hij staat te zweten in de sportschool én dus met succes.

Verjaardag

Basiri was 1 februari jarig, hij kreeg net als Glenn dan ook een klein verjaardagscadeautje van Big Brother. Maar er staat Basiri nog meer te wachten. Big Brother laat weten dat hij naar buiten moet gaan en omhoog naar de hemel moet kijken. Een vliegtuigje met de boodschap: "Happy b-day Basiri. We miss you".
Basiri krijgt het even moeilijk. Ik hou van iedereen, dank jullie wel. Hij noemt verschillende namen op. I love you guys, een heel mooi verjaardagscadeau, echt waar. Hij blijft nog enige tijd naar het vliegtuigje staren en lijkt nog altijd niet te geloven dat dit voor hem geregeld is. "Het is sowieso van mijn vriendin, moeder en vriend. Nu weet ik dat alles goed zit", zegt hij.

Vriendin van Basiri

De 25-jarige Dorine De Spiegeleer komt net zoals Basiri uit het Belgische Brakel en is in het dagelijks leven assistent-boekhouder. Daarnaast is ze net zoals Basiri onwijs fit en heel druk in de sportschool. Dorine zet alleen een stap verder. Ze heeft namelijk ook aan diverse fitness wedstrijden meegedaan, waar haar spierbundels, maar wat goed zichtbaar waren.