Famke Louise

Famke Jantina Louise Meijer is geboren op 9 december 1998. Famke Louise is de artiesten, naam en ze is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, zangeres en influencer.

Famke Louise

Famke Louise is bekend van haar vroegere hits en YouTube-video's met haar ex, maar is tegenwoordig meer te zien in realityprogramma's. Na nummers zoals "Op Me Monnie" en "Vroom" heeft Famke een eigen documentaire gehad op Videoland. Ze heeft deelgenomen aan programma's zoals: Echte Meisjes in de jungle, Expeditie Robinson, de Verraders Halloween en Hunted VIPS. Heeft Famke besloten om een carrièreswitch te maken en verkoopt ze nu foto's op een platform. 

Vermogen

Met alle werkzaamheden van Famke uit het verleden, wordt uit verschillende bronnen het vermogen van op ongeveer 800 duizend euro geschat. Zo heeft Famke verschillend werkzaamheden op verschillende social media platformen, en is er niet duidelijk te achterhalen hoeveel ze er precies mee verdient. Daarbij komt kijken dat ze hier en daar wat televisieklussen heeft én samenwerkingen. De carrièreswitch die Famke heeft gemaakt leidt tot een hogere inkomstbron te zijn. Zo werkt Famke nu op een platform waarbij de foto's verkoopt. Daarbij vraagt Famke zo'n 35 euro per maand aan abonnees. Voor een jaarabonnement van Famke betaal je dus 252 euro! De abonnees kunnen dan aardig oplopen omdat Famke bijna 1 miljoen volgers op Instagram heeft. Famke komt, met het maken van exclusieve content, uit op een geschat maandbedrag van minimaal 450.000 euro. 

Partner

Famke Louise heeft heel wat exen gehad en aan één heeft ze zelfs haar bekendheid aan te danken! Famke maakte in het verleden prank video's met haar toenmalige vriend Tim van Teunenbroek (bekend als Snapking) maakte. Zo maakte ze video's over grappen die vaak waren geacteerd, volgers waren geen fan. Later heeft Famke nog een relatie gehad met Ronnie Flex. Ze bevestigde hun relatie in 2018 via het kerstnummer "Alleen door jou". Helaas heeft deze relatie niet lang mogen duren. In 2021 maakte Famke de relatie die ze heeft met Denzel officieel. Ze hielden de relatie bewust voor zich met de reden. "Gewoon ook even de tijd om elkaar goed teleren kennen en dat eerst gewoon met z’n tweeën te doen," vertelde Famke erover. Inmiddels hebben ze samen een zoontje Nówie. Het stel is nog steeds gelukkig met elkaar.

Vroeger

Famke heeft vroeger in 2017 deelgenomen aan het programma Models in Paris: het echte leven. Hier was Famke te zien als model en ze hield hier ook verschillende klussen aan over. Famke heeft in totaal drie Videolandseries waarvan in 2018 haar eerste documentaireserie verscheen. In de serie gaf Famke een klein kijkje in haar leven, in 2020 keerde ze terug met een nieuwe serie namelijk "Bont Girl", hier duikt ze in de wereld wat achter de bont industrie zit. In 2024 heeft Famke nog meegedaan aan Echte Meisjes in de jungle, wat een echt avontuur was!