Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is geboren op 7 juni 1986 in onze hoofdstad Amsterdam. Ze staat bekend als model, presentatrice, actrice en natuurlijk als voorheen The Bachelorette.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is van alle markten thuis. Zo is ze in het dagelijks leven influencer, model, actrice en presentatrice. Gaby was ook te zien als Bachelorette en ging op zoek naar de liefde. Helaas is er destijds niets van gekomen. Inmiddels heeft Gaby een kindje gekregen met degene met wie ze destijds een relatie had. Gaby kwam tijdens het programma Echte Meisjes in de Jungle erachter dat ze in verwachting was, en moet het programma direct verlaten. Momenteel is het niet duidelijk wat voor werk Gaby doet.

Partner

Gaby heeft meegedaan als Bachelorette om de liefde een handje te helpen. Uiteindelijk is er tot grote spijt, niets uitgekomen. Toen Gaby pas een paar maanden een relatie had met Robin, maakte het stel al bekend dat ze in verwachting zouden zijn van een kindje. Hierover zei ze dat de zwangerschap niet gepland was. "Het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen." Voor veel volgers van Gaby kwam dit aardig onverwacht. Toen het kindje eenmaal was geboren, kwam Gaby met het nieuws dat de relatie tussen haar en Robin is gestrand. Waarom dit zo vroegtijdig is geëindigd is onduidelijk. Hoe het liefdesleven van Gaby er op dit moment voor staat, is niet duidelijk. 

Vroeger

Gaby heeft vroeger aan een aantal programma's meegedaan en heel wat acteerklussen gehad. Zo heeft ze een rol gehad in GTST en speelde ze de personage Jolé in Spangas. Ook deed ze mee aan Sterren Dansen Op Het IJs, Expeditie Robinson en was ze een lange tijd te zien in Goed Tijden, Slechte Tijden. Ook heeft Gaby geschitterd als Bachelorette, dus een bezig bijtje is het altijd al geweest.