Glennis Grace

Glenda Hulita Elisabeth Batta, beter bekend onder haar artiestennaam: Glennis Grace. Ze is geboren in Amsterdam op 19 juni 1978 en ze heeft een carrière als zangeres.

Glennis Grace

Naar eigen zeggen ontdekte Glennis de kracht van het zingen toen ze van haar moeder het singletje One Moment in Time van Whitney Houston kreeg en vervolgens net zo goed wilde worden als haar Amerikaanse voorbeeld. Zo is Glennis ook bekend geworden nadat ze verschillende liedjes van Whitney Houston heeft gezongen. Glennis heeft verschillende albums gemaakt en heeft in het verleden regelmatig optredens gehad. Glennis heeft een zoon gekregen, hij was al eerder betrokken met zijn moeder bij de rel rondom de Jumbo. Dit zette de carrière van Glennis helemaal op z'n kop. De zoon van Glennis zou er niet geleerd van hebben omdat er rond gaat dat hij meisjes slaat.

Vermogen

In 2018 schatte de Amerikaanse site Celebrity Net Worth het vermogen van Glennis Grace op 3 miljoen dollar. Dit heeft de zangeres uiteindelijk zelf ontkent. De site heeft sinds het incident de inschatting van haar vermogen naar beneden bijgesteld. Een groot deel hiervan zal om eigen vermogen gaan. Het bedrijf van de zangeres, G. Note B.V., had dit jaar een waarde van 113 duizend euro. Drie jaar geleden stond dit nog op 577 duizend euro. In 2019 kon Glennis Grace zichzelf nog miljonair noemen, maar ondertussen is dit niet meer het geval. Het incident heeft ervoor gezorgd dat ze nu miljonair af is. Haar vermogen zou nu 500 duizend euro zijn. Voor haar huurhuis betaald ze ook al een bedrag van 3500 euro per maand. Echt zorgen maken we ons niet om Glennis, ze heeft nog steeds niks te klagen. Na alles wat er is gebeurd heeft Glennis nog een prima vermogen.

Woning

De peperdure villa waar Glennis in woont staat in Amsterdam. Glennis betaalt maar liefst 4000 euro per maand voor de huur van dit huis. Maar voor dat bedrag krijgt ze ook wel wat. Ze heeft een mooie tuin en de woonoppervlakte van de villa bedraagt 163 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waarvan drie slaapkamers, en beschikt over twee badkamers. In de ruime woon- en eetkeuken, uitgerust met alle professionele inbouwapparatuur, is er gelegenheid om te koken en te dineren. 

Familie

Glennis groeide, samen met haar twee zussen en broer, op in de Amsterdamse volksbuurt de Jordaan. Haar vader: de op Curaçao geboren Eddie en haar moeder: een 22 jaar jongere Nederlandse vrouw. Drie jaar na hun trouwen gingen ze alweer uit elkaar. Glennis geeft aan dat ze na de echtscheiding zijn ze echter nooit uit elkaar gegaan. Nog altijd wonen ze samen. De ouders van Glennis hebben haar altijd gesteund met haar muziek carrière. Glennis is in 2006 bevallen van haar zoontje Anthony Shane Majri. Over de vader is nooit iets bekend gemaakt.

Vroeger

Glennis Grace stond vroeger al op het podium! Dit deed Glennis al vanaf het moment dat ze zes jaar oud was, later kreeg ze telkens wat kleine kansen. In november van 2007 kwam aar allereerste Nederlandstalige single uit en werd in het RTL4 programma Life & Cooking voor het eerst laten horen. Echter kwam de grote doorbraak van Glennis Grace in 2011 toen ze deelnam aan het derde seizoen van De beste zangers van Nederland. In de tweede aflevering van het programma zong ze het lied Afscheid van Volumia!. De video ging viral op YouTube en bereikte binnen enkele dagen nummer 1 in de Mega Top 50 en de Nederlandse Top 40. Het zag er de laatste tijd wel anders uit voor Glennis, zo moest ze een taakstraf uitzitten na het Jumbo-incident. Glennis geeft aan dat ze nu wel haar rust heeft gevonden en inmiddels heeft ze ook weer nieuwe muziek uitgebracht.