Gordon

Gordon, artiesten en roepnaam van Cornelis Willem Heuckeroth is geboren op 6 juli 1968. Hij spendeerde zijn jeugd in Floradorp, een wijk in Amsterdam-Noord. Gordon is bekend als een Nederlandse zanger, presentator, columnist, schrijver én ondernemer.

Gordon

Gordon spendeert al heel wat jaartjes in de Nederlandse showbizz-land. In 2015 kondigde Gordon helaas aan om helemaal met zijn zangcarrière te stoppen, maar in 2020 maakte hij een comeback met een nummer met Tino Martin. Hierna stopte Gordon weer, maar onlangs heeft Gordon wèèr een comeback aangekondigd. Naast een carrière op het podium, heeft Gordon ook een grote carrière voor de camera. Zo verschijnt hij regelmatig bij televisieprogramma’s op de Nederlandse buis. Gordon is met zijn liefdes regelmatig in het nieuws geweest, wat niet altijd goed is afgelopen. Uiteindelijk heeft het gevolg van liefdesverdriet, geleidt tot twee mislukte zelfmoordpogingen 

Vermogen

Op het vlak van werk heeft Gordon toch wat meer succes, hij kan zich een goed belegde boterham zeker veroorloven. Hij heeft meerdere hits op zijn naam staan en deelgenomen aan leuke programma's zoals X-factor, Holland's Got Talent, Geer & Goor en Gordon gaat trouwen. Wat Gordon precies verdient, is helaas niet duidelijk. In 2019 is zijn salaris wel geschat op maar liefst 900 duizend euro per jaar. Na al het succes van Gordon, heeft hij een ontzettend leuk vermogen gecreëerd voor zichzelf. Het zou gaan om een geschat vermogen tussen de zes en acht miljoen euro! Daarvoor zouden wij ook zeker tekenen.

Partner

Gordon heeft zoveel exen, dat het bijna niet schrijfbaar is! Met één ex woont hij al zes jaar samen, maar dan op een vriendschappelijke manier. Gordon's liefdesleven kent vele ups, maar ook erge downs. Gordon heeft in 2023, de Australische, vierentwintigjarig jongere Gavin ontmoette in een casino. De twee werden smoorverliefd op elkaar. Gavin vroeg Gordon zelfs enkele maanden later ten huwelijk! Enkele weken later verbrak Gavin deze weer tot verbazing van Gordon. Gavin vertelt in de Privé dat het aan Gordon lag en Gordon vertelt dat het aan Gavin ligt. Hoe het wendt of keert, het heeft Gordon veel verdriet gedaan. Gordon is namelijk een hele tijd van social media verdwenen en het heeft ervoor gezorgd dat hij twee mislukte zelfmoordpogingen heeft gedaan. Gordon vindt het dan ook geen enkel probleem als hij de rest van zijn leven als single zal spenderen.

Vroeger

In 1991 brak Gordon door met zijn derde single Kon ik maar even bij je zijn. Gordon zingt vooral Nederlandstalige nummers en staat daar dan ook om bekend. In 2005 vormt Gordon samen met René Froger en Gerard Joling de Toppers en zijn er meerdere concerten uitverkocht. Dit is erg bepalend geweest voor de uiteindelijke carrière van Gordon. Momenteel is hij bezig met de opnames van zijn eigen realityserie, wij kunnen niet wachten totdat we deze kunnen bekijken!