Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel, bekend als Maan, is geboren in Utrecht op 10 februari 1997.  Maan is een bekende Nederlandse zangeres en actrice.

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel staat sinds 2015 in de spotlights. Ze nam in dat jaar deel aan The Voice of Holland. Ze won op 29 januari 2016 de finale van het programma onder leiding van Marco Borsato. Een paar dagen later kwam de single Perfect World. Maan heeft ondertussen verschillende prijzen gewonnen en zo werd ze in 2019 zelfs bekroond met 'Beste zangeres van het Jaar'. Onlangs is Maan er even tussenuit gegaan om zichzelf én haar muziekcarrière te herontdekken. Inmiddels is de 'nieuwe Maan' helemaal terug van weggeweest en herkennen fans haar niet meer.

Vermogen

Al de successen van Maan, heeft haar inmiddels heel wat geld opgeleverd. Ze heeft dan ook al een aardig vermogen. Ze heeft zelfs haar eigen BV: Maan Productions BV, door haar bedrijf is bekend wat zij nu al heeft opgebouwd. Er werd bekend dat Maan haar vermogen een paar jaar geleden op 214.215 euro stond, een paar jaartjes verder is het bedrag natuurlijk gestegen en staat nu op iets meer dan 595.000 euro. Maan vraag voor een optreden van 30 minuten, 13.750 euro! Dit is een groot bedrag, maar ondertussen is Maan natuurlijk al lang bezig met haar carrière, zo'n acht jaar. Ze is nog maar 27 jaar, dus ze heeft nog veel tijd om te sparen. Maar met dit spaarpotje mag Maan zeker niet klagen.

Partner

De zangeres had een tijdje een relatie met Tony Junior, bekend als dj en de Bachelor. In 2019 lieten de twee weten dat ze geen relatie meer hadden. Begin 2024 maakte Maan bekend dat ze een relatie heeft met Karel Gerlach, een bandlid van Goldband. Op Instagram deelde Maan trots de foto waarin de twee elkaar liefdevol bij het gezicht vasthouden. Het lijkt erop dat ze niet alleen de hitlijsten, maar ook elkaars harten hebben veroverd. Het liefdesverhaal kreeg een muzikale wending in de studio waar de vonk tussen Maan en Karel oversloeg en resulteerde in de hit 'Stiekem'. "En wat meer", lachte Maan tijdens een radio-uitzending.

Vroeger

Maan is geboren in Utrecht en ging naar het gymnasium in Alkmaar. Ze is verhuisd naar een klein dorpje en groeide daar samen op met haar broertje. Haar moeder is lerares en haar vader is televisieregisseur van programma's zoals: De Wereld Draait Door en Jinek. In 2015 verscheen Maan als deelneemster van het zesde seizoen van The Voice of Holland. Ze heeft de shows doorlopen en uiteindelijk heeft ze zelfs de finale gewonnen! Hier begon haar vroegere carrière, zo heeft ze vele hits gemaakt.