Monique Westenberg

Monique Westenberg, bekend als de vriendin van, de babymomma van, de veilig thuishaven van, de ex van, de verloofde van, de ex van en wederom de grote liefde van André Hazes. Ze is geboren op 26 december 1977 en groeide op op een woonwagenkamp in Rotterdam.

Bekend geworden

Monique Westenberg kreeg in 2014 een relatie met André Hazes. Sindsdien staat ze eigenlijk constant in de spotlights. Ze heeft aan hem zijn bekendheid te danken, maar ook zonder hem blijft ze in de spotlights staan. Ze is namelijk een groot doelwit voor de roddelkanalen van ons land.

Privéleven

Ook voor Monique Westenberg is er niet erg veel meer privé in haar leven, vooral niet als het om haar liefdesleven gaat. Zij en André leerden elkaar kennen via Facebook. André had contact met haar opgenomen en uitgenodigd voor een etentje. In eerste instantie vond Monique dit niet zo'n goed idee, aangezien ze niet met een jongen die 16 jaar jonger was als zij wilde daten. Nadat André er heel wat moeite in had gestoken gaf ze toch toe en gingen de twee op date. Sindsdien waren ze onafscheidelijk.
Er waren maar weinig mensen te spreken over het leeftijdsverschil tussen de twee, maar daar gaf het stel geen boodschap aan. De twee kregen uiteindelijk een zoontje, die volgens traditie de naam van zijn vader draagt.
Na een tijdje gingen de geruchten al rond dat het niet zo lekker zou lopen tussen de twee en in november 2019 maken de twee bekend dat ze uit elkaar zijn, dit keer écht definitief. Maar het zouden André en Monique niet zijn als ze in februari 2020 niet bekend zouden maken toch
weer bij elkaar te zijn. Ook dat hield geen stand, dus de twee zijn ondertussen al een tijdje uit elkaar, een echte knipperlicht relatie dus.
Er gingen nog een tijdje geruchten rond dat de twee weer bij elkaar zouden zijn. Dit kwam omdat er foto's voorbij kwamen waarin ze op vakantie zijn met hun zoontje. Naast de foto's die Monique Westenberg op haar Instagram plaatste, kwamen er ook paparazzi foto's voorbij waarin te zien was dat André en Monique knuffelend in het zwembad zaten. Ook zouden ze tijdens deze vakantie op zoek zijn naar trouwringen, de trouwdag zou de finale worden van de documentaire van André Hazes. Echter lijkt hier niks van waar te zijn en de twee hun weg apart van elkaar vervolgen in Nederland.

Grootste schandalen

Monique Westenberg heeft niet echt te maken met gigantische schandalen. Maar toch is er één ding waar veel mensen met hun hoofd niet bij kunnen als het gaat om Monique. Dit is het feit dat ze het elke keer weer toelaat dat André terugkomt bij haar. Nadat de relatie al vaker aan en uit is geweest en ze tot twee keer toe is ingeruild voor een andere dame. Elke keer mag hij telkens weer bij zijn 'vertrouwde thuishaven' aan komen kloppen. Niemand snapt waarom ze het zichzelf constant weer aandoet, doet ze het voor hun kindje of is ze zo stapelverliefd op hem? Ook wij snappen er in ieder geval niks van en hopen dat ze even bij zichzelf gaat nadenken of ze dit wel weer moet doen.