Vriendin van Roy Donders kondigt babynieuws aan: 'Oh spannend'

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 10:00
michelle bibi en roy donderds
Een bijzondere dag voor Michelle Bibi, de vriendin van Roy Donders, die dit jaar met de winst van Echte Meisjes in de Jungle naar huis ging. Ze maakt bekend dat haar zus in verwachting is.

Baby

De winnares van Echte Meisjes in de Jungle, Michelle Bibi, is enorm blij met de komst van een klein nichtje of neefje. Het nieuws deelt ze met haar volgers op haar Instagram-verhaal. "Oh, spannend! Ik word tante." Daarbij deelt ze een video van de echo van de baby.
Naast haar persoonlijke nieuws vertelde Michelle ook over haar recente goede daad. In de finale van Echte Meisjes in de Jungle stond ze tegenover Jacomien, die graag een wasmachine wilde kopen met het prijzengeld maar net naast de hoofdprijs greep. Michelle, als winnares, besloot echter om Jacomien te helpen en kocht voor haar een nieuwe vaatwasser.

Vaatwasser

Jacomien vertelde in Shownieuws: "De vaatwasser heb ik gekregen van Michelle Bibi, want die heeft de finale natuurlijk gewonnen en ik ben tweede geworden, dus zij heeft van het bedrag waarschijnlijk een vaatwasser voor mij gekocht", vertelde ze. "Ik dacht 'ik krijg een bloemetje', want ze vroeg om mijn adres, en toen stond er een vaatwasser voor de deur."

Mooi geweest

Ondanks haar succes in Echte Meisjes in de Jungle, overweegt Michelle niet opnieuw deel te nemen aan het programma. “Ik denk niet dat ik nog een keer aan het programma mee zou doen”, zegt ze desondanks. “Ik heb het nu een keer mogen doen en het was een supermooie ervaring, maar het is zo wel mooi geweest.” Bovendien is Michelle druk zat met haar eigen reallifesoap samen met Roy Donders, want seizoen 2 komt eraan. Over de bestemming van het prijzengeld zegt ze tot slot: “Ik heb het gebruikt om met mijn gezin op vakantie te gaan en ik ga een cursus cubbing volgen. Ik vind het mooi om het bedrag te investeren in iets.”