Big Brother-Lenie is een oude bekende op televisie

Entertainment
zaterdag, 27 januari 2024 om 9:30
ontwerp zonder titel 2024 01 18t141917549
Het populaire sociale experiment Big Brother is van start gegaan! Kijkers kunnen 24/7 de livestream bekijken om de bewoners beter te leren kennen. Eén van hen viel meteen op: Lenie, verscheen al eerder op televisie!

Kritiek over diversiteit

Dit jaar starten acht deelnemers in het huis: twee Belgen en zes Nederlanders. De nieuwe deelnemers van Big Brother zorgden meteen voor gespreksstof op X. Kijkers vinden dat er niet genoeg diversiteit zit, in de casting. Ze denken dat er gecast is op uiterlijk.

Lenie

Bij het zien van Lenie kregen kijkers onmiddellijk het gevoel dat ze hem al eerder hadden gezien. En dat is inderdaad het geval! Love Reality
ontdekte dat Lenie eerder samen met zijn vrouw Brigitte te zien was in het RTL 5 -programma Bij Ons Op Het Kamp . Lenie is dus afkomstig van het kamp en is volkszanger van beroep. Eerder heeft zijn vrouw Brigitte al uitgelegd waarom ze wilde deelnemen aan dit programma. " Je hoort vaak negatieve zaken over het woonwagenkamp ", vertelde ze eerder in De Gelderlander . " Er wonen alleen maar criminelen. Wij wilden de positieve kant van ons leven laten zien. Natuurlijk gebeuren er weleens foute dingen op het kamp, maar is dat anders in een woonwijk? "
In Big Brother
is Lenie nu aanwezig om de rest van de groep te vermaken met zijn zangtalent. Maar zijn deelname is niet alleen voor de lol! Lenie is gedreven en heeft de ambitie om te winnen.

Big Brother kijken

Als je Lenie en de andere kandidaten nu al leuk vindt, kun je vanaf nu meekijken met de officiële Big Brother-livestream op Videoland .
Er zijn namelijk twee kanalen waarop je elk een ander beeld ziet, omdat er soms meerdere gebeurtenissen in het huis plaatsvinden. Ongeveer 128 camera's nemen non-stop beelden op van de bewoners.