Kritiek werd Gordon teveel: theater-canceling

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 01 maart 2024 om 18:00
realitynl 24
Donderdag heeft Gordon een groot besluit genomen; de annulering van zijn theatertour. Nu heeft de zanger ook nog een ander statement gemaakt.
Gordon was voor een lange tijd 'offline' op zijn mediakanalen. Hier kwam tot vorige week ineens verandering in! Zo kondigde Gordon aan dat zijn volgers zowel nieuwe muziek, als updates van zijn leven én een theatertour konden verwachten. Het cancelen van zijn theatertour is ook het einde geweest van de comeback die één week heeft mogen duren. Het account lijkt wel verdwenen te zijn op Instagram. Wat zou Gordon hier duidelijk mee willen maken? Is het een stunt voor zijn nieuwe muziek of laat hij hiermee weten dat hij gekwetst is? Het is niet de eerste keer, na de relatiebreuk met ex-verloofde Gavin, was dit ook het geval.

Cancelen

Gordon en zijn management lieten weten aan Shownieuws dat de tour niet door zal gaan. De reden hiervan zijn alle negatieve reacties en berichten die over hem zijn verschenen. Zo geeft Gordon aan dat het impact bij hem heeft gemaakt. "Met Het Album Van Mijn Leven heb ik een mooi laatste album achtergelaten waar ik ontzettend trots op ben. Voor degene die al een kaartje hebben gekocht voor de theatershows, wil ik jullie bedanken voor het vertrouwen en de support. Vanuit de theaters zal er contact worden opgenomen", aldus Gordon.

Opmerkelijk

De keuze van Gordon om te stoppen met alle werkzaamheden rondom zijn album en theatertour is opvallend. Eerder zei de zanger tijdens een gesprek met het ANP dat hij 'er klaar voor was om zijn hoofd op het hakblok te leggen'. "Weet je, ik laat het over me heen komen”, vertelde hij destijds. "Ik ben ouder en wijzer geworden.” De kaartverkoop van de show liep ook niet bepaald storm. Op de plattegrond van het Chassé Theater in Breda, was te zien er nog honderden plekken over waren. De zaal waarin het concert zou worden gegeven heeft ruim 1430 zitplaatsen.