Nieuwe affaire van Waylon onthuld: 'Ontmoet op kinderdagverblijf'

Entertainment
donderdag, 04 januari 2024 om 13:36
ontwerp zonder titel 2024 01 04t113355080
Terwijl Bibi Breijman in verwachting is van hun derde kindje, komt er nog een affaire van Waylon aan het licht. Volgens Juicechannel heeft Waylon in 2021 een dame ontmoet op het kinderdagverblijf van hun dochtertje Teddy.

Zoveelste affaire

Juist op het moment dat de rust tussen Bibi Breijman en Waylon lijkt terug te keren, komt er meer ophef rondom Waylon naar buiten. Volgens Juicechannel had Waylon een affaire met Kimmy, de winnares van Love Island .
" Kimmy werkte op het kinderdagverblijf waar dochtertje Teddy naartoe werd gebracht ", meldt het juicekanaal op Instagram. " Waylon is daar ook een aantal keer geweest en zo is het contact tussen de twee begonnen. Zelfs een kinderdagverblijf is een broedplaats voor leugens en affaires tegenwoordig. "

Zwangerschap

In 2022 kwam aan het licht dat Waylon Bibi had bedrogen tijdens haar tweede zwangerschap. Ondanks deze moeilijke periode
, koos Bibi al snel voor vergevingsgezindheid en besloot ze bij Waylon te blijven. In recente interviews heeft Bibi herhaaldelijk aangegeven dat de situatie tussen haar en Waylon inmiddels is verbeterd.
Ze zijn in blijde verwachting van hun derde kindje en ondanks de terugkeer van extreme misselijkheid
, benadrukt Bibi dat ze zich focust op de positieve aspecten van het leven. Hopelijk kan ze op die manier alsnog een positieve zwangerschap ervaren.

Aanpakken van problemen

Bibi gaf aan dat het overspel van Waylon een katalysator was voor het aanpakken van de problemen binnen hun relatie. " Mensen hebben veel angst voor vreemdgaan, maar het bracht in ons geval juist een probleem aan het licht dat we eindelijk konden aanpakken ", vertelde Bibi in gesprek met Beau Monde . " Zo was ik altijd erg zelfstandig. Misschien te. Ik wilde niet op mijn partner leunen en vroeg hem niet om hulp. Daarmee werd ik wat ontastbaar voor hem."
Ze weet nu dat het belangrijk is om zichzelf in een relatie kwetsbaar op te stellen. "Dat het voor ons allebei werkt als ik aangeef dat ik hem en zijn liefde nodig heb. " Maar of Bibi daar nu nog hetzelfde over denkt, dát is nog de vraag…