Om deze reden stellen Jill Goede en vriend hun huwelijk uit

Entertainment
zaterdag, 27 januari 2024 om 12:53
ontwerp zonder titel 2024 01 24t134038062
Jill Goede en Leroy, de zegevierende deelnemers van het Big Brother-seizoen 2021, hebben helaas hun langverwachte droomhuwelijk moeten uitstellen. De omstandigheden hebben hen gedwongen om de plannen voor hun huwelijk uit te stellen.

Uitstel huwelijk

Via Instagram stelde een fan Jill Goede de vraag hoe het stond met hun plannen voor het huwelijk. " Lief dat je het vraagt, " schrijft ze terug. " Wij wilden eigenlijk dit jaar, ergens in september, gaan trouwen. " Maar dat is nu van tafel.
De oorzaak hiervan is simpelweg dat het allemaal te veel in de papieren loopt. Het financiële plaatje maakt het op dit moment onhaalbaar. " We hebben toch samen besloten om het in 2025 te doen ", laat Jill weten. " Dan hebben wij alle tijd om te sparen, want onze wensen waren best duur. " Jill besluit dat ze hun verlangens echt willen verwezenlijken.

Ontmoeting Jill Goede en Leroy

Wie is de vriend van Jill en waar heeft ze deze man ontmoet? Leroy de Rouw heeft de eer om zichzelf de trotse vriend van Jill te noemen. Ze delen alvast één gemeenschappelijke ervaring: ze hebben allebei deelgenomen aan het programma Big Brother. Opvallend genoeg hebben ze elkaar echter niet ontmoet tijdens het programma. Jill nam deel in 2021, terwijl Leroy deelnam in een ander seizoen. Maar hoe hebben ze elkaar dan leren kennen?
Jill onthulde bij RUMAG TV
dat zij en Leroy elkaar wel degelijk hebben leren kennen via Big Brother. Beiden waren aanwezig bij de finale van het programma en de daaropvolgende afterparty. Hoewel ze elkaar vaag kenden via TikTok, waar ze af en toe samen live gingen, was de vonk toen nog niet overgesprongen. Het was pas tijdens de finale, toen ze elkaar in persoon ontmoetten dat de vonken er echt vanaf vlogen en het duidelijk werd dat er wederzijdse interesse was. Die avond ging Jill zelfs mee naar Leroy's huis. Wat er precies is gebeurd, vraag je je af? " We hebben het netjes gehouden
", laat Leroy weten. Niettemin was die avond hun eerste kus, het begin van een prille en mooie relatie.