Patty Brard 'onherkenbaar' met nieuwe coupe: "Lijkt wel een pruik"

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 17:00
patty brard 1
Op Instagram pronkt Patty Brard met het resultaat van een kappersavontuur. Veel volgers schrokken enorm van de video die Patty deelde waarin ze voor de spiegel poseert.

Resultaat

De kapper van Patty Brard heeft overduidelijk voor extra volume gezorgd en lijkt ook de verfkwast er doorheen te hebben gehaald. Patty is ontzettend tevreden met het resultaat. "Zoooooo blij met mijn haar", schrijft ze bij de video.
Hoewel Patty zelf enthousiast is over haar nieuwe look, moeten haar volgers even wennen aan de metamorfose. Zo schrijft een volger: "Lijkt wel een pruik." Een andere volger reageert: "Je bent prachtig. Maar dit lijkt te veel op een pruik, je gezicht verdwijnt." Verder klinkt: "Is dit echt haar of een pruik?" Terwijl weer een ander grapt: "Ziet eruit als een pruik". Patty neemt de tijd om op alle reacties te reageren en verzekert haar volgers: 'Nee geen pruik, maar extensions'. "Soms wil je gewoon iets nieuws proberen, omdat je iets nieuws moet doen, en daar kan ik nog niets over zeggen..." Spannend! Zou dit een hint zijn naar een nieuw programma voor Patty?

Nieuwe uitdaging

Waar Patty Brard precies op doelt, is nog onbekend. Onlangs voerde de Shownieuws-deskundige al een klus uit waarvoor een nieuw kapsel niet per se nodig was: ze sprak de stem in van Oma Zwijn in Kung Fu Panda 4. "Ik vind het allerleukste aan het inspreken van een stem dat je daarbij ook nog de gebaren erbij maakt. Want die stemmen komen dan veel meer over een."

Dramaserie

Onlangs is de dramaserie van Patty Brard op videoland uitgebracht. De serie kreeg veel kritiek, onder andere uit RTL Boulevard. Volgens Rob Goossens lijkt het wel of het budget op een gegeven moment op was. "Ziet er niet uit!" Ook mediajournalist Jarco Kriek vindt het behoorlijk bagger. 
Ook in de Volkskrant hielden ze geen blad voor de mond. Vooral Herien Wensink was ronduit negatief, ze liet weten dat ze niet naar "pauper shit" kijkt. En ex-Luv'-collaga José Hoebee heeft ook haar reactie gegeven. "We zijn al heel wat gewend van Patty, dus niets verbaast me. Aandacht is háár ding. Niet het mijne.”