Rachel Hazes haalt uit naar André Hazes: 'Als je vader nog had geleefd'

Entertainment
door Sophie
maandag, 08 juli 2024 om 9:28
andre hazes contact rachel hazes
André Hazes heeft het afgelopen weekend beledigende opmerkingen gemaakt over zijn moeder Rachel Hazes. Rachel heeft nu op deze uitspraken gereageerd en laat duidelijk merken dat ze zeer ontevreden is met de situatie. Ze gaat zelfs zo ver dat ze dreigt bepaalde informatie openbaar te maken, waarmee ze zegt veel duidelijkheid te zullen scheppen over de kwestie.

André Hazes sneer Rachel Hazes

Tijdens een recent optreden maakte zanger André Hazes opmerkingen over zijn moeder Rachel die niet bij iedereen in goede aarde vielen. Toen het publiek herhaaldelijk een scheldwoord riep, greep André dit aan om te suggereren dat ze dit over zijn moeder zeiden. Hij maakte er een grapje van en beweerde dat hij zulke dingen over haar mocht zeggen. Hoewel hij besefte dat zijn opmerking misschien ongepast was, bleef hij het woord samen met het publiek herhalen.
Of je om dit soort grappen kunt lachen hangt af van je relatie met je moeder. Als die goed is, kun je er wellicht samen de humor van inzien. Maar als je niet op goede voet staat, zal je moeder er waarschijnlijk niet blij mee zijn. De reacties laten zien dat de opmerkingen van André als kwetsend en respectloos kunnen overkomen, ongeacht hoe hij ze bedoeld heeft.

Rachel Hazes haalt uit naar André Hazes: 'Als je vader nog had geleefd'

Rachel heeft haar ongenoegen geuit over recente uitspraken van haar kinderen in een reactie aan Shownieuws. Ze vindt de opmerkingen ongepast en kwetsend. Rachel gelooft dat haar overleden ex-man André Hazes senior dergelijke uitlatingen nooit zou hebben getolereerd van wie dan ook.
Rachel Hazes is niet te spreken over de recente uitspraken van haar kinderen André en Roxeanne Hazes. In een reactie aan Shownieuws laat ze op sarcastische toon weten dat de kinderen blij mogen zijn met hun eigen uitspraken. Ze noemt het stuitend en onnodig grievend.
Volgens Rachel zouden André en Roxeanne nooit zulke dingen hebben durven zeggen als hun vader André Hazes senior nog had geleefd. Hij zou dergelijke uitspraken van niemand hebben getolereerd. Overigens denkt men dat de situatie sowieso anders was geweest als Hazes senior nog leefde. Rachel zou dan waarschijnlijk gescheiden zijn en niet meer zijn achternaam dragen.
Rachel hint op zaken die in de toekomst duidelijk zullen worden voor veel mensen. Ze probeert voorlopig haar mond te houden, maar weet niet hoelang ze dat nog volhoudt. Wel benadrukt ze dat ze haar kinderen nog steeds al het geluk toewenst. Het is onduidelijk waar Rachel precies op doelt en of ze bepaalde informatie achterhoudt om André en Roxeanne te beschermen.