Rachel Hazes is toe aan een nieuw hoofdstuk: 'Appartement is direct te huur'

Entertainment
door Nienke
maandag, 19 augustus 2024 om 12:04
rachel hazes marieke rechtszaak 1
Rachel Hazes; wie kent haar niet? Rachel heeft haar bekendheid te danken aan haar huwelijk met volkszanger André Hazes. Hoewel André is overleden, blijft Rachel haar bekendheid behouden. Zo is Rachel betrokken geweest bij meerdere schandalen wat betreft de erfenis, maar ook conflicten met haar kinderen Roxeanne en André jr. Voor Rachel is het tijd om een nieuw hoofdstuk in te slaan, zo staat haar appartement direct te huur.
Rachel Hazes staat veel in de spotlights, hoe dit voorheen was samen met haar man André Hazes, is dit nu toch wel even anders. Een rechtszaak hier, en een sneer daar, dat is waardoor Rachel op dit moment nog het nieuws in komt. Het leven van Rachel is niet altijd even makkelijk geweest, zo heeft ze het nodige moeten ondergaan, om te komen waar ze nu staat. Maar voor Rachel is het appartement waarin ze nu woont, toch écht verleden tijd. Rachel heeft een prachtige woning in Amstelveen, maar spendeert haar tijd voornamelijk in haar appartement in Spanje. Daar heeft Rachel een eigen brasserie genaamd: Casa Hazes.

Verhuur

Rachel heeft op haar Instagram-account gedeeld dat haar appartement in Vinkeveen te huur staat. Zo schrijft Rachel: "RECREATIEAPPARTEMENT 77m2 te Vinkeveen per 15-08-2024 DIRECT te huur." Het lijkt erop dat Rachel spoedig het appartement heeft weten te verlaten. Het appartement heeft een maandelijkse huur van zo'n 1850 euro, en dat in Vinkeveen!

Wat krijg je ervoor?

Wat krijg je voor een maandelijkse huur van zo'n 1850? Nou, een recreatieappartement van 77 vierkante meter in Vinkeveen! Het appartement bestaat uit drie kamers waaronder; twee slaapkamers én een badkamer met zowel een douche als ligbad. De woonkamer heeft twee uitklapbare deuren, die leiden tot een tuin van 60 vierkante meter, met een prachtig uitzicht op de Vinkeveense plassen. Verder is de woning voorzien van een luxe keuken en als dat niet het enige is; er is ook nog toegang tot een eigen aanlegsteiger voor de boot!