Sylvie Meis weer aan het daten

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 01 maart 2024 om 13:00
sylviemeis header instagramjpg
Onlangs is de relatie tussen Sylvie Meis en Wim Beelen verbroken. Het lijkt erop dat Sylvie nu alweer aan het daten is met de volgende. Dit zou met een getrouwde man zijn.
Sylvie Meis was uitgenodigd voor een feest van architect Hadi Teherani en zijn verloofde. Het feestje vond plaats in Hamburg. Sylvie kon het heel goed vinden met een gast Fritz Ahrens, hij was ook op het feest.
De twee leken het erg goed met elkaar te kunnen vinden, want zo gingen ze in ieder geval niet alleen naar huis. De Privé plaatst foto's in hun weekblad waarop te zien is dat Sylvie samen met Fritz in een taxi stapt. Het roept een hoop vragen bij lezers. ‘Is Sylvie Meis op weg naar nieuw liefdesavontuur?’ klinkt het weekblad.

Huwelijk

Volgens Privé stapt Sylvie niet zomaar met een vreemde in een taxi. Dit zal zeker niet het geval zijn als Sylvie weet dat de paparazzi aanwezig is. Fritz is de medeoprichter van het bekende label Pyrate Style en heeft winkels in Hamburg en Berlijn. Sylvie en Fritz hebben dus dezelfde interesses als het aankomt op mode. Fritz is getrouwd met juwelenontwerpster Kim-Eva Wempe met wie hij twee kinderen heeft genaamd Chiara en Scott.

Scheiden

In februari 2023 kwam het nieuws naar buiten dat Sylvie en Niclas, na een huwelijk van 2,5 jaar, gingen scheiden. Toen ontmoette Sylvie in oktober 2023 een vastgoedondernemer genaamd Wim Beelen. Maar helaas is de relatie in januari weer gestrand. Sylvie ligt onder vuur in de Duitse media omdat ze relaties te snel bekend zou maken. Hopelijk vindt Sylvie snel geluk in de liefde. Zo reageert Ilka Bessin dat dit voor sommige mensen over komt als een schreeuw om aandacht. De reden waarom Sylvie dit zou doen, is zodat mensen over haar blijven praten en zo relevant blijft.