Yvonne Coldeweijer doet heftige uitspraken over Gordon: ‘Dit jaar failliet’

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 17:30
gordon
Met de mislukte comeback van Gorden, is de grote vraag: hoelang kan hij zijn luxe leven nog voortzetten? Volgens een spion van Yvonne Coldeweijer is de financiële situatie van Gordon zorgwekkend: "Hij is bijna blut!"

Steenrijk

Hoewel Gordon tijdens een uitzending van Roddelpraat beweerde dat hij nog steeds steenrijk is, spreekt Yvonne Coldeweijer dit tegen op haar juicekanaal. "Ja, dát is niet helemaal waar," onthult ze. "Althans, hij had miljoenen. Die had hij ook gekregen van John de Mol. Maar die zijn echt bijna op."
Zonder een lopend tv-contract en met de annulering van zijn theatertour, stroomt er momenteel weinig geld binnen voor Gordon. Vorige maand heeft Gordon zijn terugkeer aangekondigd, met de belofte om zijn privéleven achterwege te laten en zich te richten op zijn carrière. Dit was slechts van korte duur, hij is opnieuw verdwenen van Instagram.

Nieuwe gig

Volgens Coldeweijer, ook wel bekend als de juicekoningin, bezoekt hij wel nog wekelijks de Gucci-winkel. "Dat kan je niet volhouden als je geen inkomsten hebt”, vervolgt de juicekoningin. Spionnen hebben naar verluidt onthuld dat als Gordon dit jaar geen nieuwe gig vindt, hij gewoon blut zal zijn. De voormalige tv-ster lijkt zijn eigen glazen in te gooien, met voortdurende ruzies met John de Mol en de publieke verklaring dat hij het feestcircuit voorgoed wil vermijden.
Gerard Joling had dit echter al voorspelt, hij noemde de comeback van Gordon eerder al 'een groot risico'. "Ik hoop dat het goed met hem gaat en dat het een succes wordt, want ik vind het nogal een risico wat je neemt als je zo afscheid hebt genomen."

Zuid-Afrika

Ondertussen heeft Gordon zijn koffers alweer gepakt voor een nieuwe reis. Volgens Yvonne Coldeweijer staat hij op het punt naar Zuid-Afrika te vertrekken, echter niet om af te kicken zoals velen hadden gehoopt. In plaats daarvan gaat hij naar Zuid-Afrika om bij te komen van het fiasco rondom zijn mislukte comeback. Een vermeende uitspraak van Spion Yvonne Coldeweijer doet nu de ronde: 'Gordon gaat dit jaar failliet.'