Zo is Michella Kox bekend geworden

Entertainment
door Nienke
zondag, 19 mei 2024 om 15:30
realitynl 17
Michella Kox kunnen we kennen als realityster en als danseres. Ze heeft haar mediabekendheid dan ook te danken aan een realityprogramma. Benieuwd waar Michella bekend door geworden is?
Michella Kox is geboren in een Arnhemse wijk en is eigenlijk bekend geworden door haar deelname aan het RTL-programma "Dames in de dop". Uiteindelijk heeft Michella het programma gewonnen en ging met een luxueuze reis en 20.000 euro op zak, naar huis. In 2010 werd ze gevraagd voor het programma "Echte Meisjes in de Jungle" en deed ze ook voor de eerste keer mee. Inmiddels heeft Michella verschillende singles uitgebracht. In 2018 heeft Michella deelgenomen aan "De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS", waarop een eigen vervolg genaamd "Michella Rijdt Door" kwam. Een hele lange tijd is Michella afwezig geweest in de media en keerde uiteindelijk in 2022 terug op Videoland met een eigen serie. In 2023 maakte Michella weer een comeback in de jungle. Michella kon er geen genoeg van krijgen, want in 2024 was Michella de jungle queen in het programma "Echte Meisjes in de Jungle".

Drama

Michella kreeg een eigen programma met haar beste vriendin Louisa Janssen genaamd: Michella en Louisa werken mee. Tijdens dit programma gingen de dames meewerken bij verschillende bedrijven. Het werk liep erg uiteen wat de ene dag werkten ze bij een boerderij en de andere dag in de zorg. De meiden kregen uiteindelijk ruzie met elkaar, dit is zo heftig geweest dat de vriendschap is verbroken. Louisa heeft onlangs nog een uithaal gekregen van Michella met de 'echte' reden waarom de twee niet meer met elkaar omgaan. 

Dagelijks leven

Michella heeft inmiddels een dochter en is vrijgezel. Michella plaatst regelmatig foto's en video's op haar socialmedia kanalen zoals Instagram en Facebook. Wat voor werk Michella doet is verder onbekend en wie weet verschijnt ze binnenkort wel weer ergens op televisie!