Zo zag Gert Verhulst er vroeger uit

Entertainment
door Nienke
zondag, 19 mei 2024 om 11:00
realitynl 35
Gert Verhulst is een Belgisch televisiepresentator, acteur, zanger, scenarioschrijver en ondernemer. Het bekendst is hij vanwege zijn rol als Gert in het televisieprogramma Samson en Gert. Hij staat aan het hoofd van het productiebedrijf Studio 100. Maar hoe zag Gert er vroeger uit?

Vroege carrière 

In 1987 ging Gert Verhulst werken als presentator voor de BRT. Met kerst in 1989 begon hij met het maken van afleveringen met Samson om kinderen blij te maken voor de kerstdagen. Samson is een fictieve hond en het werd ineens zo populair, dat hij niet meer weg is gegaan. In 1990 ging het programma Samson en Gert van start. In 1998 richtte Gert samen met Danny Verbiest en Hans Bourlon Studio 100 op. Naast Samson en Gert, gingen ze meer kinderprogramma's maken zoals: Kabouter Plop, Wizzy en Woppy, Bumba, Piet Piraat, Mega Mindy, Het Huis Anubis en ga zo maar door! Ook organiseerde ze verschillende musicals waardoor K3 uiteindelijk is ontstaan. Zo heeft Gert een enorm vermogen weten op te bouwen en heeft hij een flinke winst te pakken gekregen door de verkoop van een deel van zijn aandelen.

Tegenwoordig

Gert is in 2019 gestopt met het presenteren van Samson en Gert, maar gelukkig heeft zijn dochter Marie het stokje over gedragen. Gert is niet gestopt met de entertainmentwereld, zo verschijnt hij regelmatig nog in verschillende programma's en heeft hij zelfs een eigen realityserie. De serie die Gert met zijn gezin én vrouw maakt, heet de Verhulstjes, en is een goed bekeken serie in Nederland én België. Hierdoor maken we een beetje kennis met hoe de familie zonder het witte doek is.

Privé

Gert was voorheen getrouwd met een dame die liever uit de media blijft. Wel heeft hij met haar twee kinderen gekregen genaamd: Viktor en Marie. Het huwelijk strandde helaas in 2003, maar momenteel heeft Gert een andere vrouw genaamd Elle Callebout.
Benieuwd hoe Gert er vroeger uitzag? Hieronder een paar foto's!