Rachel Hazes

Rachel Hazes

'De vrouw van..', 'Nederlands bekendste weduwe' 'de moeder van..' en 'gecremeerd..' - nee we doen het niet. We hebben het natuurlijk over Rachel Hazes. Rachel van Galen (want dat is haar meisjesnaam) werd op 3 maart 1970 geboren in Rotterdam. Ze beheert de muzikale nalatenschap van André Hazes en is onder andere betrokken bij de organisatie van evenementen, zoals Holland Zingt Hazes en Een Rondje Hazes. Ook is zij eigenaar van Brasserie Casa Hazes, die onlangs is geopend. 

Vermogen

Je zou denken dat ze elke rooie cent aan haar succesvolle man te danken heeft en eigenlijk is dat natuurlijk ook wel een beetje zo. Door het succes van haar man heeft ze drie bv's opgezet: Hazes B.V., Andreas Holding B.V. en Melvin Produkties B.V. Verder verdient Rachel ook nog haar eigen centen. Ze verkocht onlangs een kantoorpand waar ze een leuk bedrag voor kreeg, net als voor een oud appartement in Vinkeveen. Haar villa in Mijdrecht zou ook wel wat opbrengen, dus al met al is het toch redelijk wat vermogen wat deze vrouw (met een beetje hulp) heeft opgebouwd. Het vermogen van Rachel Hazes wordt geschat op 5 miljoen euro. 

Woning

Naast een aardig vermogen heeft Rachel ook een leuk optrekje. De luxe woning van Rachel Hazes ligt in Mijdrecht met een woonoppervlakte van 208 vierkante meter. Het huis heeft zes kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. De woning bestaat uit maar liefst vier woonlagen. Maar dat is nog niet alles. De woning beschikt ook over een inpandig zwembad en over een sauna. Naast een achtertuin van 108 vierkante meter heeft de villa ook nog een dakterras en een balkon. Bij het huis is ook een garage waar plek is voor één auto. Rachel heeft vrijstaande villa voor 540.000 euro gekocht. 

Familie 

André Hazes was de bekendste volkszanger van Nederland. Na zijn dood is Rachel samen met haar kinderen erg in de schijnwerpers gekomen. Bij de familie Hazes loopt het niet allemaal even vlekkeloos, er is veel drama gaande tussen de drie. Haar zoon André Hazes jr. en Roxeanne Hazes zijn daarom ook vaak te zien in het nieuws.  

Vroeger

Dat Rachel Hazes 'de vrouw van' was, weet iedereen. Maar wat veel mensen misschien niet weten is, hoe Rachel er vroeger uit zag. Ze was van jongs af aan al een grote fan van volkszanger André Hazes, met wie ze in haar tienerjaren een relatie kreeg en later ook trouwde. Hoewel Rachel Hazes vroeger ook al rood geverfd haar had, zag ze er toch heel anders uit. 

Exen

Rachel en André waren getrouwd van 1991 tot 2004. Nadat André Hazes in 2004 overleed, dacht Rachel als weduwe te sterven, maar niets bleek minder waar. Het heeft misschien zestien jaar geduurd, maar begin 2020 kreeg Rachel een relatie met Mike. De twee zouden elkaar al enkele jaren kennen op vriendschappelijk gebied, maar opeens sloeg de vonk over. De hele relatie duurde nog geen half jaar, Mike was opeens van de radar verdwenen. Klaas Otto, oprichter van No Surrender is haar meest recente ex en net als Mike, leerde ze Klaas al jaren voordat de twee een relatie kregen kennen. Een mooie maand na het bevestigen strandde de relatie al. Dit waren de exen van Rachel Hazes.