Sarah van Soelen

Sarah van Soelen, beter bekend als 'de ex-vriendin van..' niemand minder dan André Hazes. Ze is geboren op 3 november 1997 in Vlaardingen en werkzaam als model. influencer en ze is het gezicht van de winkel Chica's Winny & Alice.

Sarah van Soelen

Sarah is opgegroeid in een welvarende familie. Sarah had vanaf kleins af aan al het plan om een carrière op te bouwen als model. Met haar uitstekende gevoel voor stijl en unieke benadering van de modewereld, wist ze een naam voor zichzelf op te bouwen in de industrie. Sarah wilde meer dan alleen werken. Ze werd een influencer met een groot aantal volgers op Instagram, waar ze regelmatig foto's en video's deelt over haar leven. Ze weet heel wat mensen te bereiken op haar socials, zo heeft ze op Instagram ruim 209 duizend volgers.

Vermogen

Het vermogen van Sarah van Soelen is helaas niet algemeen bekend. Maar het bizarre vermogen van de vader van Sarah van Soelen is wel bekend! In 1993 wist hij een succes te maken van elektronicabedrijf Electro-Cirkel dat werd opgebouwd in 1970. Het bedrijf is nu een van de grootste lampenfabrikant van heel Nederland. Door het harde werk van Rudolf wist Electro-Cirkel zich omhoog te boxen en een echte concurrent te worden van het bedrijf Phillips. Het bedrijf heeft inmiddels achttien fabrieken in China zitten. Rudolf is de directeur van Electro-Cirkel en dat brengt zeker wat geld in de portemonnee. Met zijn eigen lampenmerk Calex verdient hij zo ongeveer een half miljoen per jaar. Het bedrijf heeft zo'n 62 werknemers in dienst en maakte in 2019 44,1 miljoen omzet met zijn bedrijf. Electro-Cirkel groeit nog steeds, dus zal in de loop van de tijd meer en meer gaan opbrengen. Sarah heeft het waarschijnlijk ook niet slecht voor elkaar, ze werkt als model en heeft veel samenwerkingen via haar kanalen op sociale media. 

Woning

We kunnen niet zomaar binnenkijken in de woning van Sarah van Soelen. Op haar Instagram deelt ze weleens wat foto's in haar huis, dan zien we een beetje meer van het prachtige appartement waarin ze woont! Zo woont Sarah in het appartement in Rotterdam waar ze eerst samengewoond heeft met haar ex-vriend André Hazes. Na de breuk heeft ze ervoor gekozen lekker in het appartement te blijven wonen, alleen heeft ze er wel een aantal dingen aan veranderd. Zo heeft Sarah het interieur helemaal naar haar smaak gestyled. Het is heerlijk om te zien waar deze influencer zo luxe woont. Helaas moet je om dit te kunnen betalen aardig wat centen op tafel leggen.

Familie 

De band tussen Sarah en haar moeder is niet altijd goed geweest, maar is nu beter dan ooit. In het verleden hebben ze weleens flink gebotst dat kwam vooral door bepaalde keuzes die de influencer maakte. Sarah raakte op jonge leeftijd verslaafd raakte aan pilletjes, poeders en alcohol. Dit was een lastige periode voor beiden. Rudolf van Soelen is niet de biologische vader van Sarah van Soelen. Haar 'echte' vader heet René Milan, maar daar heeft ze weinig tot geen contact mee. Sarah ziet Rudolf als haar 'echte' vader. Sarah heeft ook een broer en een zusje genaamd Julia. Over haar broer is niet veel bekend, wel hebben ze een hele goede band en plaatst Sarah regelmatig foto's samen. Julia en Sarah hebben ook een hechte band en ze verschijnen regelmatig samen op de socials.

Vroeger

Sarah van Soelen is opgegroeid in rijkdom en is nu actief als influencer. De relatie met André Hazes heeft ervoor gezorgd dat haar aantal volgers op Instagram snel toenam. Ze maakt onder meer reclame voor verschillende kledingmerken. Van Soelen maakt er geen geheim van dat ze botox gebruikt. De reden dat Sarah van Soelen is begonnen met plastische chirurgie was voornamelijk om haar onzekerheid te verbergen. Zo zag Sarah van Soelen er vroeger anders uit dan nu met alle cosmetische ingrepen!