Entertainment

Bijzondere dag voor André Hazes: ‘Dankjewel voor deze verandering’

ander hazes clean

Het was gisteren een hele bijzondere dag voor André Hazes. Om deze reden zet zijn – voor nu – grote liefde Monique Westenberg hem maar al te graag in het zonnetje.

De verslaving van André Hazes

In de documentaire André Hazes: Crossroads, kregen we te zien dat André Hazes een verslaving heeft aan verboden middelen. Hij dronk ontzettend veel en haalde heel wat grammen door zijn neus heen voor zijn optredens. Zo waren er nog veel meer spraakmakende momenten in de documentaire.

Hij eindigde uiteindelijk in een afkickkliniek, om tegen zijn verslaving te vechten. In de documentaire zagen we een ‘nieuwe André’, die terug keek op zijn oude leven en hoe diep hij eigenlijk gezonken was. Je vecht iedere dag tegen een verslaving en tot nu toe lijkt André dat gevecht continu te winnen. Hij was gisteren twee jaar nuchter en dat is iets op ontzettend trots op te zijn!

Twee jaar clean

Monique Westenberg, de grote liefde van André, is degene die hem op een dag als vandaag heel erg graag in het zonnetje zet. André is namelijk twee jaar clean! “Hangover free since: 2 jaar!”, luidde het op Instagram. “Dankjewel voor deze verandering in jouw leven en dat van ons.”

Het gaat sinds dat André is afgekickt ontzettend goed tussen de twee. André en Monique zijn samen en kiezen echt voor hun gezin. Bij André weten we het natuurlijk nooit, na zijn uitstapjes met Bridget Maasland en Sarah van Soelen, maar voor nu lijken ze stabiel.