Entertainment

André Hazes geeft inkijkje in zijn nieuwe woning

Huis André Hazes

André Hazes geeft op Instagram een inkijkje in zijn nieuwe woning. Begin dit jaar kocht de zanger het huis en hij lijkt inmiddels aardig op zijn plek te zitten.

Nieuwe woning

In november 2022 werd bekend dat André Hazes een huis heeft gekocht in Wilnis. Het gaat om een duurzame twee-onder-een-kapwoning die aardgasvrij is en is uitgerust met 16 zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming. De totale woonoppervlakte bedraagt 177 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen met in totaal zes kamers, waaronder vier slaapkamers, een badkamer en een werkkamer. De ruime woonkeuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur. Achter het huis zit een riante tuin die op het noorden ligt.

Inmiddels heeft André intrek genomen in zijn nieuwe huis. Maandag plaatste hij een aantal foto’s op Instagram van zijn nieuwe interieur. “Ik heb zo’n rust weten te creëren”, schrijft hij erbij. Eerder liet hij in een interview met Shownieuws weten dat hij op deze plek oud wil worden. “Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt.”

Positieve verandering

De verhuizing was voor André een positieve verandering sinds hij terug is uit de afkickkliniek en helemaal clean is. In de documentaire: André Hazes: Crossroads, kregen we te zien dat André Hazes een verslaving heeft aan verboden middelen. Hij dronk ontzettend veel en haalde heel wat grammen door zijn neus heen voor zijn optredens. Hij eindigde uiteindelijk in een afkickkliniek, om tegen zijn verslaving te vechten. In de documentaire zagen we een ‘nieuwe André’, die terug keek op zijn oude leven en hoe diep hij eigenlijk gezonken was. De verhuizing was dan ook een positieve verandering voor de zanger. “Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn aller gelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis.”

Bekijk de nieuwe inrichting in het huis van André hier:

View post on Instagram
 

Beeld: Bekende Buren