Entertainment

André Hazes wil de nieuwe Antoon worden

Na een lange tijd leek het eindelijk weer goed te gaan met André Hazes. Hij is druk bezig met zijn comeback en zou zelfs op het podium gaan staan tijdens Holland Zingt Hazes. Toch maakt zijn oude schrijversteam zich toch grote zorgen over de zanger. Hij zou namelijk hele andere muziek willen gaan maken. “Hij wil modernere muziek gaan maken, zoals die van Antoon. Maar die muziek is er al..”

André Hazes zet wederom zijn schrijfteam aan de kant

Wederom doet André Hazes afstand van zijn vaste schrijfteam. De mannen laten in het weekblad Privé weten toch wel teleurgesteld te zijn in de zanger. Ze vinden namelijk dat zij de mannen zijn die ervoor gezorgd hebben dat André een ster is geworden in Nederland en België en nu ziet hij ze niet eens meer staan.

Bram Koning zegt het volgende in Privé: “We waren gabbers, zo ga je niet mer vrienden om. Je mag best weten dat we alles voor hem hebben gedaan. Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar als je zo veel jaar met elkaar omgaat, praat je gewoon over dingen, met z’n vieren. Niet via anderen.”

Wordt André de nieuwe Antoon?

“Ik weet niet wat daar momenteel speelt, maar ik ben bang dat er verkeerde beslissingen worden genomen”, vertelt Bram. “Wat hij precies van plan is, weet ik niet, maar ik heb vernomen dat hij modernere muziek wil gaan maken en ons daar niet meer bij nodig heeft.”

De modernere muziek die André wil gaan maken, zou lijken op de muziek van Kris Kross Amsterdam en Antoon. Toch is dit volgens hitschrijver Bram een heel erg slecht idee. “Want die muziek is er namelijk al. Daar zit volgens mij niemand op te wachten, want Hazes is Hazes, dat zijn hits als ‘Wie kan mij vertellen’ en ‘Leef’. Bij een andere sound dan die hem in zeven jaar tijd groot heeft gemaakt, haken de fans af”, laat Bram weten. “Maar een kat in het nauw maakt rare sprongen. Als hij weer gaat samenwerken met van die jonge gasten, houd ik mijn hart vast. Wat ik begrepen heb, zijn er al andere tekstschrijvers bezig.”

Ook maakt zijn oude team zich nog steeds zorgen om André: “Fysiek is hij helemaal opgeknapt, maar in zijn hoofd stormt het volgens mij nog. Ik ben bang voor zijn toekomst.”