BN'ers

Anna Nooshin

Anna Nooshin is geboren in Teheran, Iran op 18 december 1986. Toen ze zeven jaar oud was vluchtte ze samen met haar ouders en zus naar Nederland om hier asiel aan te vragen. Haar vader is later naar Iran teruggekeerd terwijl de rest van haar gezin hier bleef. Anna heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is nu een succesvolle onderneemster, presentatrice en Youtuber.

Bekend geworden

Sinds 2010 is Anna Nooshin eigenlijk al bekend in de wereld van media. Ze startte ooit een online magazine op, ze bracht twee eigen boeken uit en schoof in 2015 aan tafel bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige. In datzelfde jaar begon ze ook met het maken van video’s op YouTube. Ook op Instagram is ze razend populair, haar volgers gaan richting de één miljoen. Anna Nooshin presenteerde een aantal seizoenen lang Holland’s Next Topmodel en ze nam ooit deel in Expeditie Robinson.

Privéleven

Anna Nooshin is niet héél open over haar privéleven, maar ook deze influencer kan helaas haar relatie niet geheim houden voor haar volgers. Ze heeft een hele lange relatie gehad met Danny Roumimper. De twee waren in totaal dertien jaar samen maar besloten in de zomer van 2018 toch een punt achter de relatie te zetten. De reden van de breuk was een tijdje onbekend, maar uiteindelijk deed de ex van Anna hier toch een boekje over open. Ze zaten blijkbaar beide op een heel ander leven en Anna was iets té ambitieus voor zijn doen.

Anna Nooshin was tot kort geleden verloofd met Nassim Zeta. Ze zijn een aantal jaar bij elkaar geweest en hij vroeg haar zelfs ten huwelijk. Toch liet Anna in juni op haar Instagram weten dat de twee een punt hebben gezet achter de relatie, dit echter wel met veel verdriet. Dit is nog maar kort geleden, dus het is zeer onwaarschijnlijk dat Anna op dit moment een relatie heeft met iemand anders.

Grootste schandalen

Nooit is ze echt fan geweest van de drama, maar toch is ook Anna Nooshin niet ontkomen aan de roddels. In 2021 kwam er door roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een verhaal over de influencer naar buiten. Zoals we net al hebben genoemd heeft Anna bijna één miljoen volgers en dat is echt bizar, maar volgens Yvonne zouden deze niet allemaal echt zijn. Anna zou namelijk haar volgers kopen en daardoor zoveel volgers op haar Instagram-pagina hebben. Natuurlijk voelde Anna Nooshin zich nogal betrapt en is ze hierna ook direct gestopt met het kopen van volgers. Ondanks alle bewijzen en roddels heeft Anna nooit eerlijk toegegeven dat ze tienduizenden volgers heeft gekocht.