Bibi Breijman

Bibi Breijman is geboren op 6 juli 1991 in Zoetermeer. Ze groeide op in Den Haag nadat haar ouders gescheiden zijn. Bibi is een mediapersoonlijkheid, presentatrice, vlogger en zangeres. Tevens is ze ook de vriendin en de moeder van de kinderen van zanger Waylon.

 Bibi Breijman

In 2010 werd Bibi bekend in Nederland door haar deelname aan het tv-programma Oh Oh Cherso op RTL 5. In 2011 volgde ook nog een tweede seizoen, onder de naam Oh Oh Tirol én ook was ze datzelfde jaar te zien in het laatste seizoen van Oh Oh Cherso. Zo begon ook haar carrière als zangeres. Bibi Breijman nam in de jaren erna deel aan verschillende programma’s zoals: Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans en The Voice of Holland. Bibi is sinds 2017 samen met zanger Waylon. De relatie is niet altijd over rozen gegaan, zo is Waylon enkele keren vreemdgegaan. Echter heeft ze er wel voor gekozen om bij Waylon te blijven, ondanks de haat en meningen van anderen. Ze hebben inmiddels samen drie kinderen.

Vermogen

Het is niet helemaal duidelijk wat precies het vermogen van Bibi Breijman is. Het schijnt dat deze naar schatting tussen de 16.9 en 101 duizend ligt. Van haar YouTube hoeven we in ieder geval niet meer veel te verwachten. Ondanks dat ze toch een heleboel volgers heeft (230 duizend), is ze allesbehalve consistent met het posten van video's. De laatste video kwam zes maanden geleden uit. 

Woning

Bibi en Waylon wonen samen met hun drie kinderen. De woning van Waylon en Bibi Breijman is wel heel bijzonder! Het huis is in 1900 gebouwd door een Oost-Indiëvaarder. In de jaren 30 was het een bordeel en hierna werd het een kostschool voor zoons van officieren in het Nederlands-Indische leger. De woning heeft dus een hele historie gekend. 

Vroeger

Bibi werd geboren in Zoetermeer en groeide op met gescheiden ouders. Ze groeide op in Den Haag bij haar moeder. Later kwamen daar ook nog een halfbroer en halfzus bij. In 2014 was Bibi kort te zien in The Voice of Holland waar ze niet door de Blind Auditions wist te komen. Daarna besloot ze een andere weg in te slaan en begon met het maken van video's over mode, beauty en haar eigen leven op YouTube. In 2020 werd ze de winnaar van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje.