Entertainment

Bibi Breijman en Waylon gaan er even tussenuit

Bibi Breijman en Waylon hebben besloten er even tussenuit te gaan en wat tijd voor henzelf te nemen. Dat deelt onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories met een foto van het koppel die zij toegestuurd kreeg.

Bibi en Waylon op vakantie

Bibi en Waylon hebben besloten dat het even tijd is voor een romantisch tripje. Ze gaan er even tussenuit naar Milaan met z’n tweeën. Dat meldde onze roddelkoningin Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Stories. Ze kreeg een foto toegestuurd van een ‘spion’ van het koppel en deelde hierbij: “En dan heb je ineens een spion in je nek. Waylon en Bibi zijn er schijnbaar even een paar dagen tussenuit met z’n tweeën. Op social media is hier niks over gepost, maar een spion spotte ze op het vliegveld richting Milaan in een innige omhelzing. De rela van het stel bevindt zich al geruime tijd op glad ijs en het ziet ernaar uit dat ze besloten hebben om even tijd samen te spenderen en aan de relatie te werken. ” Bibi en Waylon werken dus op dit moment aan hun relatie.

Waggelende relatie Bibi en Waylon

Eerder werd al bekend dat het niet zo goed zou gaan in de relatie van Bibi en Waylon. Zo werden ze gespot in Ahoy met een gezinsuitje, maar zou het alles behalve gezellig zijn. In 2022 werd publiekelijk bekend dat Waylon zijn vrouw Bibi bedroog, dit was in de tijd dat zij zwanger was van hun tweede kind. Ondanks de perikelen bleek Bibi Waylon te vergeven en gingen ze weer een vrolijk gezinnetje spelen, maar zou dit alleen voor het oog zijn?

Bibi Breijman en Waylon gaan er even tussenuit