Entertainment

Bibi Breijman openhartig over vriendschap Yvonne Coldeweijer: ‘Geen contact meer’

bibi breijman vriendschap yvonne coldeweijer

Bibi Breijman doet een boekje open over haar vriendschap met Yvonne Coldeweijer in haar boek en hoe die vriendschap nu afgelopen is.

Yvonne Coldeweijer over vreemdgaan Waylon

Bibi Breijman schuift aan bij Humberto Tan, om openhartig over haar leven te vertellen, zodat ze de oude spoken als het ware kan opruimen.

Juicechannel onthulde anderhalf jaar geleden nieuws over Waylon die Bibi bedroog tijdens haar zwangerschap. Yvonne Coldeweijer was ook op de hoogte van deze roddel, maar ze hield het stil vanwege haar vriendschap met Bibi en, omdat Bibi op dat moment hoogzwanger was. Toch, toen het vreemdgaan van Waylon al openbaar was gemaakt, besloot Yvonne hier zich toch ook in te mengen.

Willem gaat dus vreemd, terwijl zijn vrouw met zo’n buik thuis zit. Ik vind dit next level erg gewoon. Van vreemdgaan sta ik al helemaal niet meer te kijken, maar als iemand hoogzwanger is? Beter ga je naast je vrouw op de bank zitten, haar buik aaien en haar voeten masseren, mafkees!” Schreef Yvonne toendertijd op haar juicekanaal. En om er nog een schepje bovenop te doen, deelde ze ook een uitgebreide video over het vreemdgaan van Waylon in haar Telegram app.

Vriendschap tussen Bibi en Yvonne

Wat vindt Bibi ervan dat Yvonne, die toen haar vriendin was, juice over Waylon bracht? “Ja, dat was wel een extra struggle“, vertelt Bibi bij Humberto aan tafel. “Het verwerken maakte het lastiger omdat ik een hele emotionele connectie met haar voelde. Ik heb met haar een reis gemaakt naar mijn roots. Die liggen in Indonesië, het voormalige Nederlands-Indië.

Bibi had de angst dat alles wat ze in vertrouwen aan Yvonne vertelde, uiteindelijk op haar juicekanaal terecht zou komen. “Je bent bang dat alles wat je zegt op straat komt te liggen op een manier dat het entertaint, want het moet ook clicks verdienen. Dat was lastig.

Humberto Tan vraagt of de twee vriendinnen inmiddels weer contact met elkaar hebben. “Nee, er is geen contact meer“, antwoordt Bibi, ze zegt ook dat ze daar geen behoefte aan heeft. “Ik heb het wel gewoon voor mezelf afgesloten… Ik wil haar ook niet aanvallen, want ze heeft een zwangerschap. Ik heb haar gewoon gefeliciteerd met haar zwangerschap en het is goed zo.