TV-nieuws

Big Brother Jill over Echte Meisjes in de Jungle: ‘Ik was echt bang voor haar’

Tijdens de persdag van Echte Meisjes in de Jungle hebben wij de dames even de hemd van het lijf mogen vragen over hun ervaringen in de beruchte jungle met hun medekandidaten. We spraken bijvoorbeeld met Jill Goede, bekend van Big Brother. Wij moeten zeggen dat we haar in eerste instantie niet tussen deze groep meiden zouden zien, maar wat vond ze zelf nou van haar medekandidaten?

Jill en de Echte Meisjes in de Jungle

Jill Goede zit samen met elf andere dames in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Het zijn ontzettend uiteenlopende types. We hebben het over namen als: Janice Blok, Michella Kox, Annebel Visscher van Temptation Island, Lena en Esmee van Ex on the Beach: Double Dutch.

In begin dachten wij dat Jill absoluut niet tussen deze groep dames zou passen. Ze lijkt best wel positief en kalm, terwijl we de rest van de dames voornamelijk van drama kennen. Ook Jill had niet het idee dat ze in deze groep zou passen.

‘Ik was echt bang voor haar’

“Toen ik de namen van de meiden zag dacht ik: wil ik dit eigenlijk nog wel? Ik vond de namen best wel heftig, maar de namen van wie ik dacht: shit, zijn uiteindelijk mijn vriendinnen geworden”, vertelt Jill in haar interview met Reality.

Jill had dit idee met bijvoorbeeld Fabiola Volkers. Ze staat bekend als een hele heftige dame, die mee deed aan Temptation Island. Ook is ze voornamelijk bekend door redelijk pikante foto’s en filmpjes en iemand die er geen geheim van maakt dat ze op OnlyFans zit. Jill had net zoals vele anderen een vooroordeel over Fabiola, door de manier waarop zij zich voordoet op het internet. “Ik was eerst heel bang voor haar”, vertelt Jill over Fabiola. “Ik dacht: ik moet wegrennen van haar in de jungle omdat ze mij in elkaar zou slaan. Ik zag haar als iemand die heel ordinair is, maar ze is uiteindelijk echt mijn vriendin geworden. Ik heb heel veel respect voor haar.”

Jill vindt dat op het moment dat ze Fabiola écht leert kennen, ze een heel ander persoon is. Dit geldt ook voor Michella Kox.