BN'ers

Binnenkijken in de woning van Sarah van Soelen

Waar volgens mij bijna iedereen wel benieuwd naar is, hoe ziet het huis van Sarah van Soelen er uit. We kennen haar allemaal als ex van André Hazes, maar ze heeft zelf ook een hele carrière opgebouwd waar ze trots op kan zijn. Dat is aan haar huis te zien.

Carrière

Je kunt Sarah kennen van haar modellen werk of haar influencer leven. Op haar Instagram heeft ze maar liefst 214 duizend volgers, dit aantal blijft met de dag maar groeien. Veel mensen zullen haar ook kennen als het gezicht van winkel Chica’s Winny & Alice. Niet alleen met haar kledingkeuze weet ze menig vrouw te inspireren, maar ook haar woning ziet er prachtig uit.

 Sarah van Soelen haar Style

In het appartement in Rotterdam heeft Sarah eerst samengewoond met haar ex-vriend André Hazes. Na de breuk heeft ze ervoor gekozen lekker in het appartement te blijven wonen, alleen heeft ze er wel een aantal dingen aan veranderd. Zo heeft Sarah het interieur helemaal naar haar smaak gestyled. Het is heerlijk om te zien waar deze influencer zo luxe woont. Helaas moet je om dit te kunnen betalen aardig want centen op tafel leggen. Op haar Instagram geeft ze niet al te veel weg van haar huis, maar af en toe krijgen we een klein kiekje van de inrichting van haar woonkamer. Haar interieurtype is te omschrijven als chique met donkere kleuren en hier en daar een dierenprintje.

Binnenkijken bij Sarah 

“Nu zijn we natuurlijk allemaal nieuwsgierig hoe dit er nu uit ziet en willen we er een beeld bij. Hier onder staan een aantal foto’s waar je kunt gluren naar de prachtige binnenkant van het huis.