Entertainment

Het einde van Suzan en Freek? ‘Nachtmerrie bij Jinek’

Suzan, van Suzan en Freek, komt terecht in een totale black-out voordat ze moet gaan zingen bij Jinek. Op Instagram schrijft ze hoe ze dit moment beleefde. Zou dit het einde betekenen van Suzan en Freek?

Suzan van Suzan & Freek krijgt totale black out

Wanneer Freek het nummer Goud wil instarten, hoort hij niet de stem van Suzan. Freek maakt een grapje tijdens het optreden en zegt:“We zitten elkaar aan te kijken: wat gaan we doen?” Hij helpt haar door de eerste noten van het nummer te spelen.

Later schrijft Suzan op Instagram over dit moment en vertelt dat ze zich schaamde. Het deed haar weer denken aan vroeger toen ze op school zat. “Ik was zo iemand die de hele les dacht: als ik maar niet de beurt krijg zo. Een presentatie geven of nog erger: een volle (school)kantine inlopen op zoek naar je vriendinnen, met alle ogen die op je gericht zijn en het complete ongemak dat ik dan kon ervaren. Gisteravond waren Freek en ik te gast op tv en nét voordat (de allerliefste) Eva Jinek ons aankondigde, was ik opeens weer dat meisje in die volle aula, met als gevolg: een complete brain freeze.” 

Schaamte

Ze vervolgt haar verhaal met: “Ik had even géén idee wat ik hier kwam doen, welke tekst ik moest gaan zingen en of ik nou Suzan of Freek was. Ik lachte het weg, maar in m’n hoofd was ik in volledige paniek.” Toen ze thuis kwam, ervaarde ze een gevoel van schaamte en hoopte ze dat niemand het gezien had. “Stom eigenlijk dat we met z’n allen het gevoel hebben dat alles perfect moet gaan.” Suzan besloot het moment terug te kijken. “Met kromme tenen teruggekeken en er gelukkig samen een beetje om gelachen. Ik vind soms dingen nogal spannend, en daardoor gaat het soms niet zoals ik het wil, en dat is eigenlijk helemaal prima.”

Ze deelt dit bericht voor alle mensen die net als Suzan ‘met een rood hoofd een volle ruimte’ in lopen en ook ‘zó graag eens de onzichtbaarheids-cape van Harry Potter zou willen hebben’.

 

View post on Instagram
 

Bron: Instagram: suzanenfreek