BN'ers

Deze BN’ers ondergingen cosmetische ingrepen

bners cosmetische ingrepen

Vandaag duiken we in de wereld van de glitter en glamour en nemen we een kijkje achter de schermen van onze favoriete bekende Nederlanders. Ondanks hun natuurlijke schoonheid zijn er enkele sterren die hebben besloten om cosmetische ingrepen te ondergaan om hun uiterlijk te verbeteren. Laten we eens kijken naar vijf van deze opmerkelijke transformaties!

1. Wendy van Dijk

Wendy van Dijk is een geliefde presentatrice in Nederland en heeft eerlijk toegegeven dat ze verschillende cosmetische ingrepen heeft ondergaan om haar jeugdige uitstraling te behouden. Ze heeft botox gebruikt om rimpels te verminderen en fillers om haar gezicht voller te maken. Het resultaat is een frisse en stralende Wendy!

2. Gordon

Gordon, de flamboyante zanger en televisiepersoonlijkheid, heeft ook niet stilgezeten als het gaat om cosmetische ingrepen. Hij heeft toegegeven dat hij meerdere keren botox heeft gebruikt en zijn tanden heeft laten bleken voor een stralende glimlach. Daarnaast heeft hij ook fillers gebruikt om zijn lippen voller te maken.

3. Patty Brard

Patty Brard staat bekend om haar openhartigheid en eerlijkheid, dus het is geen verrassing dat ze openlijk praat over haar cosmetische ingrepen. Ze heeft verschillende facelifts ondergaan om haar huid strakker te maken en heeft ook fillers gebruikt om rimpels op te vullen. Patty ziet er fantastisch uit in haar nieuwe look!

4. Bridget Maasland

Bridget Maasland, de charmante presentatrice, heeft ook gekozen voor cosmetische ingrepen om haar uiterlijk te verfijnen. Ze heeft botox gebruikt om rimpels te verminderen en fillers om volume toe te voegen aan bepaalde delen van haar gezicht. Eerder heeft ze ook implantaten in haar voorgevel laten zetten, maar deze heeft ze weer laten verwijderen. Ze is heel erg blij met de keuze en ze voelt zich weer zichzelf.

5. Linda de Mol

Ook Linda de Mol, een van de meest geliefde tv-persoonlijkheden in Nederland, heeft haar schoonheid een handje geholpen met cosmetische ingrepen. Ze heeft fillers gebruikt om haar lippen voller te maken en rimpels op te vullen. Linda straalt nog steeds als nooit tevoren!

Verder weten we dat Sarah van Soelen niet vies is van een spuitje en dat Nicol Kremers implantaten in haar voorgevel liet zetten in Thailand.