BN'ers

Welke influencers of BN’ers kunnen er beter mee stoppen

Er gebeurt de laatste tijd veel in BN’er land. Veel schandalen en geruchten gaan er rond over verschillende personen. Maar voor wie zit de tijd er nu echt wel een beetje op of wie kan vanwege zijn eerdere gedrag, maar beter gewoon stoppen?

Rachel Hazes

Laten we nou even eerlijk zijn. Wat doet Rachel Hazes nou echt? Ze is bekend geworden door een van de meeste bekendste volkszangers van Nederland, André Hazes. Ze is de laatste tijd wel veel in het nieuws over de rechtszaak tegen haar dochter Roxeanne Hazes. Roxeanne denkt dat haar moeder zichzelf onterecht erfgenamen noemt van haar vader. Deze week is de uitspraak geweest van de rechtszaak van haar en Roxeanne. Dus we zijn benieuwd als de rechtszaak klaar is met wat Rachel hierna weer de nieuwsbladen bereikt.

Nicol Kremers 

Nicol heeft haar bekendheid te danken aan haar ex-vriend Peter Gillis. Wat Nicol nou eigenlijk zelf bereikt heeft, is voor ons ook nog een vraag. Je kon Nicol spotten in het programma Massa is Kassa, waar ze hoogstwaarschijnlijk niet meer te zien zal zijn. Nicol probeert nu via sociale media kanalen nog wat centen binnen te harken, maar dit lijkt lastig te gaan. Ze moet nu ook wel aan de bak, want van Peter zou ze geen rooie cent meer krijgen nu het uit is. Ze kan beter maar een baan gaan zoeken, want het influencer leven is voor Nicol op zijn zachtst gezegd, niet voor haar bestemd.

Sarah van Soelen

Dankzij haar verkering met André Hazes weet heel Nederland sinds deze lente wie Sarah van Soelen is. Tenminste, dat denken we. Want behalve leuk lachen aan de zij van André, wat doet ze nou echt voor de kost? Ze runt haar eigen bedrijf Chicas Winnyalice, waarvoor ze zichzelf ook inhuurt als model. De populariteit van haar merk heeft ze te danken aan de promotie die André voor haar heeft gedaan op sociale media. Soms probeert ze nog even op de voorgrond te treden met een ‘leuke’ foto op Instagram. Als je alles bij elkaar optelt, doet ze eigenlijk niks op eigen kracht en kan ze wat ons betreft wel stoppen met haar ‘influencer’ leventje.

Famke Louise 

Famke Louise was een lange tijd geleden voor de eerste keren van haar carrière te zien in de prank video’s van Snapking. Nadat ze hierdoor beroemdheid voor terug kreeg, besloot ze haar eigen fame te pakken. Hoe ze bij het zingen en schrijven van nummers is gekomen is een groot raadsel. Zingen kan ze namelijk niet al te best, dat is wel te horen in haar liveoptredens. Online heeft ze het makkelijk, want dan gaat er gewoon een bak autotune overheen. Ze was ook te zien bij het programma Jinek waar ze haar uitspraak ‘ik doe niet meer mee’ toelicht. Als ze een goede verklaring had zouden we haar wellicht nog wel kunnen begrijpen, maar er kwam eigenlijk vrij weinig zinnigs uit. Haar beste optie zou zijn er mee te stoppen, dan zal de haat die Famke krijgt ook sneller verdwijnen.

Giel Beelen 

Na lang niets van Giel Beelen te hebben gehoord was hij afgelopen seizoen te zien bij het programma Special Forces VIPS. In het programma gaat het allemaal om discipline en uithoudingsvermogen. Giel was hier niet helemaal van gediend en besloot lekker zijn eigen plan te trekken. Zo stak hij tijdens een opdracht in het programma een sigaret op, terwijl dat natuurlijk echt niet kan. Verder is Giel bekend van de radio en is hij presentator geweest bij BNNVARA. In augustus afgelopen jaar maakte Giel bekend om er even tussen uit te gaan voor een tijdje. Wij hebben hem nou niet echt gemist op tv en mag van ons dan ook wel ze spullen pakken in de media wereld.