TV-nieuws

Boer Zoekt Vrouw-fans merken spoiler op in een vooruitblik

Het blijft spannend wie de gelukkige is om met boerin Bernice op citytrip te gaan, maar de vooruitblik naar de volgende aflevering lijkt volgens Boer Zoekt Vrouw-fans al een spoiler te geven. Wordt het Ype Jacob of Johan die met Bernice een stedentrip gaat maken?

Spoiler

Bernice worstelt met het openstellen, wat de sfeer in Zweden wat stroef maakt. Met een reële kans om eerder naar huis gestuurd te worden (hint, hint, Yorick), heeft ze uiteindelijk nog twee mannen over om mee te nemen op de citytrip.

De goed oplettende kijkers hebben mogelijk het mysterie al opgelost. In een voorproefje verschijnt Bernice in een pretpark, zittend in de ronddraaiende theekopjes naast een persoon met krullend haar. Kijkers zijn er helemaal van overtuigd: dat moet Ype Jacob zijn! De zoektocht naar liefde voor Bernice lijkt in ieder geval geen gemakkelijke route te volgen, wat de spanning alleen maar verhoogt.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Keuzemoment

De eerste drie boeren hebben hun uiteindelijke beslissingen gemaakt. Boer Richard heeft gekozen om zijn toekomst met Robin te delen, boer Piet gaat verder met Anke en boer Haico heeft besloten om een citytrip te maken met Jasmijn. De focus verschuift volgende week naar de vrouwen.

De kijkers van Boer Zoekt Vrouw hadden niet zien aankomen dat Haico zou gaan voor Jasmijn. Ellen vond dat het echt binnen kwam als een shock en ze is nog altijd verdrietig dat Haico voor Jasmijn heeft gekozen. “Ik voelde die klik. De dingen die hij aan me vroeg en de dingen waar hij over vertelde, gaven wel aan dat hij dat met mij ook zag zitten“, vertelt ze. “Als je denkt dat het van twee kanten komt en dat blijkt niet zo te zijn, dan komt dat wel aan. Ik ben nog steeds wel verdrietig, ik vind het nog steeds heel jammer.

Beeld: KRO-NCRV