'Als Linda de Mol weer een relatie heeft met Jeroen is haar carrière klaar'

BN'ers
door Noor
dinsdag, 21 februari 2023 om 11:10
ontwerp zonder titel 33 3
Nadat er vele geruchten waren over of Jeroen Rietberen en Linda de Mol wel of niet bij elkaar zijn hebben we daar nu meer duidelijkheid over. De twee zijn vaker samen gespot in het buitenland, terwijl Linda een tijdje terug liet weten dat ze de relatie verbroken had. Helaas maakt ze er toch een rotzooitje van, nadat de twee vaak samen gespot zijn. Het zou best kunnen dat deze beslissing gevolgen heeft voor de carrière van Linda.
linda 63e6597db70ff

'Carrière Linda de Mol voorbij'

Verschillende bekende Nederlanders reageren op het feit dat Onze lieve Lin en 'Vieze Jeroentje' (Jeroen Rietbergen-VJ) weer bij elkaar zijn. Tv-kenner Jordi Versteegden reageerde ook op de voorpagina van De Telegraaf over het einde van Linda haar carrière. “Ik heb heel erg het idee dat dit een voorbode is op misschien wel het einde van de televisiecarrière van Linda de Mol. Dat ze heel erg zoiets heeft van: ik ga voor mezelf kiezen en wat de buitenwereld ervan vindt, maakt me niet uit.” Gisteravond in de aflevering van Vandaag Inside werd het onderwerp ook aangekaart. Wilfred Genee vroeg aan René van der Gijp hoe hij hiernaar kijkt en of hij denkt dat dit het einde voor Linda haar Carrière zou betekenen. René reageert hier serieus op met het antwoord: “Dat wel natuurlijk.”

Volwassen vrouw

René vindt dat Linda een volwassen vrouw is en dat ze de consequenties van haar daden moet gaan inzien. “Als je dat soort stappen onderneemt en je neemt zo’n jongen terug, dan moet je ook een grote meid zijn. Dan komt er wel eens een columnpje langs of kan iemand eens een cynische opmerking plaatsen”, vind René. Het onderzoek tegen Jeroen Rietbergen loopt nog steeds en er is nog geen uitspraak over de zaak gedaan, hier gaat Wilfred dan ook op in. “Maar René, zolang er geen strafbaar feit geconstateerd is, kunnen we die jongen verder niet zoveel kwalijk nemen, hè?” zegt Wilfred. “Nou, nee, maar er werd toch al gezegd dat dat ventje al zijn hele leven Vieze Jeroentje genoemd is”, aldus René.

Eigen keus

Wilfred en Renee zijn het er wel mee eens dat het de keuze van Linda blijft, wat de gevolgen dan ook zijn. “Zelfs als hij schuldig is, kan zij ervoor kiezen om bij hem te blijven. Daar hoeven wij geen mening over te geven. Dan kiest zij voor de liefde in plaats van haar carrière. Prima, toch?” zegt Özcan die ook aan de tafel zit. “Ja, natuurlijk, maar wat jij zei: reputatieschade heb je dan wel natuurlijk. Ga dan lekker in Portugal zitten en laat gaan”, gaat Renee daarop in. Wilfred Renee eindigt tot slot: “Je moet zelf bepalen in je leven wat je doet met iemand, hoe slecht of raar die er ook op staat. Als dat je keuze is, is dat je keuze.”