André verliet Monique Westenberg tijdens het proberen voor een tweede kind

André verliet Monique Westenberg tijdens het proberen voor een tweede kind

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Monique Westenberg laat in een interview met Beau Monde weten hoe het nu met haar gaat. Ze heeft een heftig jaar achter de rug, waarin er veel gespeculeerd werd over haar en André Hazes. Ze zegt nu definitief uit elkaar te zijn en daarmee lijkt er geen broertje of zusje meer te komen voor kleine Dré. Aan Beau Monde laat Monique weten hoe dat nu zit.

Een broertje of zusje voor kleine Dré

Het krijgen van een eerste kindje was voor Monique Westenberg en André Hazes al erg moeilijk, het zwanger worden wilde maar niet lukken. Uiteindelijk onderging Monique een traject van IVF en vervolgens ICSI, met uiteindelijk succes. Zo mochten hun geliefde zoontje Dré verwelkomen.

Het stel wilde heel graag nog een broertje of zusje voor kleine Dré, dus probeerden ze opnieuw zwanger te worden tijdens hun relatie. Tijdens dit proces besloot André Monique te verlaten, of dit voor Bridget Maasland of Sarah van Soelen was weten we niet. De kans op een tweede kindje leek daardoor voor Monique steeds kleiner te worden. "Het heeft grote impact op me gehad om die kans ineens naast me neer te moeten leggen", vertelt Monique aan Beau Monde. "Inmiddels heb ik er vrede mee dat het bij één zoon blijft, daar ben ik al ontzettend dankbaar voor."

Een kindje met iemand anders?

De relatie van Monique en André is nu officieel "voorbij", dit zeggen we met een achterdochtige ondertoon want je weet natuurlijk nooit wat er gebeurd in het land van de Hazesjes. Er zijn namelijk vanuit Yvonne Coldeweijer geluiden dat de twee ondertussen wél weer bij elkaar zijn. In Beau Monde vertelt Monique dat ze niet meer bij elkaar zijn, maar Yvonne vertelt dat er wel een paar weken overheen gaan voor dat zo'n interview online komt. We weten dat er in Hazes-land in een paar weken héél veel kan gebeuren.

Toch spreekt Monique Westenberg in Beau Monde al over een nieuwe relatie. Ze gunt zichzelf een leuke partner en gunt André dat ook. Een kindje met iemand anders zal er waarschijnlijk niet inzitten, maar misschien een man die zelf kinderen heeft? "Wie weet kom ik wel een leuke man tegen die zelf vader is."

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk