Arjen Lubach stopt met de Avondshow: 'Einde samenwerking'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 31 mei 2024 om 9:45
realitynl 96
Arjen Lubach heeft zijn mediabekendheid te danken aan zijn programma's op de VPRO. De afgelopen drie jaar heeft Arjen het satirische programma 'De Avondshow' gepresenteerd. In een bericht laat Arjen weten dat hij stopt met het programma.
Daar gaat hij dan! Arjen Lubach is in de jaren uitgegroeid tot een icoon op de Nederlandse buis. Arjen trok veel bekijks met zijn satirische programma 'De Avondshow'. Het programma maakte hem tot een belangrijke stem in Nederland en voordat hij het wist bereikte hij miljoenen mensen met zijn scherpzinnige humor! Er zal nog één seizoen komen in het najaar, maar als deze voorbij is, dan is Arjen voorgoed weg bij de VPRO. Maar waarom heeft Arjen deze keuze gemaakt?

Einde 

Over het vertrek zegt Arjen het volgende: "Tien jaar lang kregen wij alle ruimte en kansen om satirische televisie te maken voor de VPRO. Ik ben de VPRO daar onmetelijk dankbaar voor. Het contact met alle VPRO'ers heb ik altijd als zeer prettig ervaren, zowel zakelijk als persoonlijk. Toch is het soms tijd voor nieuwe avonturen en komt er nu een einde aan onze samenwerking."

Terugkomst?

Arjen geeft aan dat hij niet zomaar van toneel of televisie zal vertrekken. Sterker nog: Arjen geeft aan dat hij boordevol plannen zit voor in de toekomst! "Maar niet getreurd: komische televisie maken zit in mijn bloed, dus Nederland is nog niet van ons af." Het vertrek van Arjen zal niet betekenen dat hij helemaal zal stoppen.

Toekomst

Het is een groot mysterie wat Arjen en zijn team in het laatste seizoen voor ons in petto hebben! Één ding is zeker: we zullen nog vaker van hun horen. Het is afwachten hoe het laatste seizoen van 'De Avondshow' zal vormgeven, maar het belooft zoals gewoonlijk weer erg scherp te worden! Wij zijn benieuwd naar de toekomstplannen van Arjen, maar eerst nog genieten van een laatste seizoen!