André Hazes reageert op confronterende vragen over Rachel Hazes: 'Heel direct'

BN'ers
door Sophie
zaterdag, 24 februari 2024 om 9:20
andre hazes rachel hazes
Een opvallende verzoening tussen André Hazes jr. en zus Roxeanne Hazes zorgt voor nodige vragen op sociale media. Met ruim een jaar radiostilte tussen André en moeder Rachel Hazes, speculeren volgers nu over zijn mogelijke steun aan Roxeanne in de rechtszaal.

Verzoening

Tijdens een optreden van Roxeanne vorige week vrijdag, verscheen André als gast, wat de nodige vragen oproept, vooral na zijn breuk met moeder Rachel Hazes na een gelekte brief aan Yvonne Coldeweijer. Zal André zich samen gaan voegen met zijn zus? Nieuwsgierige volgers delen op Instagram hun vragen over deze opmerkelijke ontwikkeling. André plaatst een video van zichzelf en vraagt zijn fans in het bijschrift om dingen aan hem te vragen.
"Ga je samen met Rox de strijd aan tegen je moeder", vraagt een volger. André reageert met een lach en noemt het een hele directe vraag. Hiermee doelt de volger op de rechtszaak waarin Roxeanne en Rachel betrokken zijn vanwege de erfenis van André Hazes sr.
Een andere volger wil weten of André Hazes oprecht gelukkig is, waarop hij lachend antwoordt: "Op mijn gelukkigst wel. Of het me ooit gegund wordt gelukkig te zijn, denk het niet."

Familieruzie

Tot vorig jaar hadden André en Roxeanne maar weinig contact met elkaar. Desondanks liet André in september weten dat hij toch dacht dat het weer goed zou komen tussen hem en zijn zus. "Ik heb geen hekel aan haar, en ik denk dat zij ook niet aan mij. Dus ja, het zou best kunnen dat het weer goed komt", vertelde hij aan LINDA.
De familieruzies lijken nog niet voorbij, en nu André en Roxeanne hun geschillen bijleggen, lijken ze samen de strijd aan te gaan tegen moeder Rachel. De vraag die velen bezighoudt: zal André zich voegen bij Roxeanne's strijd om de muzikale erfenis van vader André?
De hereniging tussen André en Roxeanne heeft al plaatsgevonden op een geheime locatie, vlak voor André en Monique Westenberg op vakantie gingen naar Spanje. Het lijkt erop dat ze vastbesloten zijn om samen de muzikale erfenis van André in handen te krijgen.

André en Roxeanne onterfd

Rachel heeft laatst laten doorschemeren dat ze zowel André jr. als Roxeanne heeft onterfd. Mochten zij voor haar dood de muzikale erfenis van hun vader in handen krijgen, dan is er niet veel aan de hand. Als dat niet lukt en Rachel gaat dood, dan krijgen ze wél het kindsdeel, maar geen goederen of bezittingen. Die laat ze naar verluidt achter aan haar plaatselijke zonnestudio…