Babynieuws: Irene Schouten is in verwachting van haar eerste kindje!

BN'ers
door Nienke
maandag, 27 mei 2024 om 10:30
realitynl 69
Hoewel Irene Schouten vaak te zien is geweest op de schaatsbaan, is het tijd om een andere weg in te slaan. Afgelopen zondag deelt Irene met veel trots, het heugelijke nieuws samen met haar man Dirkjan Mak.
Irene Schouten en haar man Dirkjan Mak zullen niet lang meer met zijn tweeën in Hoogkarspel wonen. Het bericht begint met: “Erg dankbaar en vol van liefde”, en is te lezen onder de foto die Irene op haar Instagram heeft geplaatst. De voormalig sportster trouwde in 2022 met Dirkjan Mak. Het stel houdt stralend de foto's vast, van de echo van hun toekomstige zoon of dochter. Irene is sinds 2017 samen met Dirkjan, zo zijn de twee in 2022 in het huwelijksbootje gestapt. Het stel heeft inmiddels al heel veel felicitaties mogen ontvangen, onder meer van Kjeld Nuis en Anouk Hoogendijk.

Schaatscarrière 

Irene is drievoudig Olympisch kampioen geweest en heeft een schaatsloopbaan van vijftien jaar gehad! Irene heeft uiteindelijk besloten om te stoppen met schaatsen en zegt zelf: "Ik droom van andere dingen, in plaats van nog een Olympische Spelen." Het is natuurlijk ook wel begrijpelijk dat na een intensieve schaatscarrière van vijftien jaar, het tijd is voor iets anders. Het dromen van andere dingen is zeker uitgekomen, zo staat er een nieuwe uitdaging klaar voor Irene en haar man Dirkjan!