Binnenkijken bij Susanna Klibansky

BN'ers
door Lois
zondag, 17 maart 2024 om 13:50
susanna klibansky
Susanna Klibansky is een Nederlandse mediapersoonlijkheid, zangeres en zakenvrouw. Ze werd met name bekend dankzij haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam. Laten we eens binnenkijken in de prachtige Gooische villa van deze realityster...

Relatie

Susanna Klibansky is alweer heel wat jaren gelukkig met haar partner Louis Klibansky, maar heel vanzelfsprekend is hun relatie niet, laat ze weten in een gesprek met Beau Monde. “We komen allebei uit het Gooi en hebben ongeveer dezelfde leeftijd. Ik leerde als tiener de familie Klibansky kennen, omdat mijn beste vriendin een tijdje met Joseph ging. Toen ik een keer bij hem thuis was, viel Louis me op. Mijn vriendin zei dat hij De Broer was, een vriendin had en erg trouw was. Ik moest me dus niets in mijn hoofd halen.” Inmiddels zijn ze al meer dan 20 jaar samen en hebben ze samen twee dochters: Coco van tien en Cato van acht.  

Woning Susanna Klibansky

Het interieur van haar Gooische villa omschrijft Susanna als eclectisch. “Oud gecombineerd met modern. Zo hebben we een stalen keuken met glas-in-lood ramen. De meubels zijn vrij rustig qua kleur. Knallen doen we met de kunst. Louis, haar partner, heeft alles zelf ontworpen en gedeeltelijk ook zelf gemaakt. Hij vindt het leuk om af en toe ideeën uit te wisselen met een vriendin van het stel, Brigitte Hamers van Proluca Interiors.
Lachend voegt Susanna toe: “Als je Louis vraagt wat hier typisch Suus is, antwoordt hij ‘de troep’. Soms kom ik bij mensen en ligt er niets op het aanrecht. Geen papiertjes, geen sleutels, geen bonnetjes, geen lippenstiften, geen post. Ik snap niet hoe ze dat voor elkaar krijgen! De grap is dat ik de hele dag tegen mijn kinderen zeg dat ze op moeten ruimen, maar ik zelf een enorme rommelkont ben. Eigenlijk best hypocriet, haha.”

Knoop doorgehakt

Susanna Klibansky had al een langere tijd twijfels over haal deelname aan reality serie The Real Housewives of Amsterdam. Ze heeft de knoop doorgehakt; de zakenvrouw stopt definitief met het deelnemen van de serie.
Susanna heeft deze keuze laten weten aan haar volgers via haar Instagram. Zo schrijft ze: "Mede door het succes van het programma was ik ook te zien in Stars on Stage, waar ik heel dankbaar voor ben", zegt Susanna onder meer. In het interview laat ze ook nog weten met een nieuw project bezig te zijn, waar ze helaas nog niets over kan zeggen.