Binnenkijken in de woning van Dennis Schouten

Binnenkijken in de woning van Dennis Schouten

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Dennis Schouten komt oorspronkelijk uit het oosten van het land. Hij verhuisde onlangs weer terug naar het oosten en is inmiddels helemaal gesetteld. Hij stelde zijn huis open voor Pure Luxe, want pronken met wat hij heeft doet Dennis graag. Wij zijn stiekem ook wel een beetje benieuwd en laten het je graag zien.

Maak kennis met Dennis Schouten

Dennis Schouten begon in 2016 als verslaggever voor de publieke omroep PowNed. Dit werk heeft hij uiteindelijk vier jaar gedaan. Niet lang daarna startte hij met Jan Roos een nieuwe videoserie op YouTube genaamd Roddelpraat. Roddels en geruchten worden hier uitgebreid gesproken en regelmatig komt het één en ander naar boven.

Verder deed Dennis mee aan Expeditie Robinson en had hij een kleine gastrol in 'The Passion'.

Binnenkijken in de woning van Dennis Schouten

Dennis Schouten is opgegroeid in Enschede, maar besloot naar Almere te verhuizen. Na hier een lange tijd gewoond te hebben, besloot hij toch weer terug te keren naar het oude vertrouwde Twente.

Hij vond een huurhuis in het prachtige Enschede, volledig gemeubileerd. Super luxe en daar heeft hij maar weinig voor hoeven te doen, héérlijk.

Pure Luxe, oftewel Floris Wyers, komt op bezoek en dat gaat natuurlijk niet zonder stijl. Een Ferrari komt voorbij en zelfs een helikopter. Niet alleen wordt de woning van Dennis bezocht, maar ook de omgeving daar omheen.

Benieuwd naar de video? Bekijk hieronder de volledige aflevering.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk