Binnenkijken in de woning van Rick Brandsteder

Binnenkijken in de woning van Rick Brandsteder

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Expeditie Robinson presentator Rick Brandsteder is in het bezit van een appartement in Amsterdam Oud Zuid. Deze heeft hij binnen twee weken weten de verhuren voor een bedrag van 2750 euro per maand. Maar wat krijg je daar nou voor?

Rick Brandsteder is een heel bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Hij is de zoon van Ron Brandsteder, ook een bekende Nederlandse presentator. Sinds 2007 is Rick zelf actief op de televisie bij onder andere SBS6, RTL4, 5 en Videoland.

De woning van Rick Brandsteder

Rick Brandsteder heeft zijn appartement in Amsterdam te huur aangeboden. Binnen twee weken wist hij hier al een geschikte huurder voor te vinden. Hij vraagt hier een bedrag voor van 2750 euro per maand met een eenmalige waarborgsom van 5500 euro.

Voor deze prijs krijgt de huurder een woonoppervlakte van 110 vierkante meter. Vier kamer waarvan drie slaap- en één badkamer. De woning beschikt over een luxe keuken met een kookeiland en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het appartement heeft ook een balkon en wordt gemeubileerd verhuurd.

Bekijk foto's van het appartement van Rick Brandsteder hieronder:

Binnenkijken in de woning van Rick Brandsteder Binnenkijken in de woning van Rick Brandsteder

Bekijk meer foto's op de site van BekendeBuren.

Celebrities

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk