Bridget Maasland haalt uit naar Leontine Borsato

BN'ers
door Noor
vrijdag, 03 maart 2023 om 15:05
ontwerp zonder titel 96 1
Bridget Maasland haalt uit naar Leontine Ruiters. Ze vindt het namelijk raar dat Leontine zelf de media heeft gebeld om foto's van haar en inmiddels ex-vriend John Huiberts te laten maken.

Nieuwe liefde na Marco

Veel mensen vonden het apart dat Leontine na de break met Marco al zo snel 'verliefd' was op haar nieuwe liefde. Het was niet dat Leontine dit besloot geheim te houden, maar ze schreeuwde het van de daken af. Ook Maasland had hier een sterke mening over, omdat ze nog maar net met elkaar aan het daten waren. "Waarom zou je dat doen? Waarom zou je die paparazzi bellen als je het nog niet weet?", vroeg ze zich af in RTL Boulevard.

Sneer van Bridget Maasland

Niet alleen in RTL Boulevard laat ze zich hierover uit, maar ook in het blad Weekend heeft ze er nog wel wat over te zeggen. "Ik zou dat zélf nooit als eerste doen. Waarom niet? Nou ja, omdat ik graag eerst zelf uit wil zoeken wat er tussen mij en die andere persoon speelt. Daar heb ik niet heel Nederland voor nodig", vertelt ze met een sneer. "Zéker niet. Heb ik ook nooit aan meegewerkt en zou ik nu ook zeker niet doen."
ontwerp zonder titel 97 640202b67f432

Uit elkaar

Het leek of Leontine en John gelukkig met elkaar waren. Maar een aantal weken terug kwam naar buiten dat de twee uit elkaar zouden zijn. Dit werd duidelijk na berichtgeving van juicekanaal Life of Yvonne en na bevestiging van RTL Boulevard. Het lijkt erop dat John weer terug is bij zijn ex.