De mediafamilie van Linda de Mol

BN'ers
door Nienke
maandag, 01 april 2024 om 12:30
realitynl 86
Linda de Mol staat regelmatig in de schijnwerpers, maar zij niet de enige uit de familie. Haar neefje Johnny en broer John de Mol zijn ook al voor een langere tijd bekend in het mediawereldje. Linda haar kinderen komen nu ook meer in beeld!

Linda de Mol

Linda Margaretha de Mol is een Nederlands televisiepresentatrice en actrice bij Talpa en voormalig creatief directeur van televisiezender Net5. De Mol is vooral bekend geworden door programma's als Love Letters, Homerun (in Duitsland bekend als Hausfieber) en Miljoenenjacht te presenteren.

De kinderen van Linda

Linda de Mol was eerder getrouwd met Sander Vahle met wie ze een zoon, Julian en dochter, Noa heeft gekregen. In 2007 is Linda gescheiden van Sander en kreeg ze daarna een relatie met Jeroen Rietbergen. Misschien zullen zij nog in het huwelijksbootje stappen. Julian heeft net zoals zijn vader Sander een passie voor muziek en heeft al meerdere nummers uitgebracht! Julian werkt regelmatig samen met bekende artiesten zoals Flemming en Maan. Noa blijft ook niet uit het mediawereldje, zo tekende ze een contract bij BNNVARA. In 2021 kreeg ze een eigen sportrubriek in het door haar neef Johnny de Mol gepresenteerde programma HLF8. Vanaf kleins af aan deed Noa al aan voetbal en hockey. Een carrière in de sport bleek er voor haar helaas niet in te zitten. Maar in het presenteren daarvan, bleek passie te zitten. In het seizoen 2021/2022 was Noa te zien als sportverslaggever bij de Europa League en Conference League op Veronica

John en Johnny

John de Mol jr. is de oudste broer van Linda en ook hij heeft geen kleine naam in de mediawereld. John is de eigenaar van Talpa Media en heeft daarmee onder meer zenders als Net5 en SBS6 onder zich, maar sinds een jaar ook LINDA. Zo heeft John in al die jaren een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Hij is sinds 1986 getrouwd met Els Verberk. John was eerder getrouwd met Willeke Alberti met wie hij samen zoon Johnny kreeg. Johnny is de enige zoon van John. Johnny is veelzijdig zo is hij zanger, acteur, DJ, programmamaker, ondernemer én presentator. In 2018 is Johnny getrouwd met Anouk van Schie, met wie hij twee kinderen heeft gekregen. Ondanks zijn leven als getrouwd man, leeft hij naar eigen zeggen nog steeds ‘rock & roll’.