De nieuwe vriendin van Gers Pardoel

BN'ers
door Nienke
zondag, 21 april 2024 om 15:30
realitynl 5
Na heel vaak samen gespot te zijn en samen verschillende vakanties doorgebracht te hebben, is het verlossende woord daar: Gers Pardoel en Lie Meurs zijn een setje! Zo heeft Gers Pardoel bij verschillende kranten bevestiging gegeven dat hij gelukkig is in de liefde.

Gers Pardoel

De rapper uit Nijmegen werd bekend bij het grote publiek door zijn samenwerking met The Opposites en Sef voor 'Broodje Bakpao'. Het ging al een tijdje rond, heeft Gers Pardoel nu wel of geen relatie? Er zijn veel beelden te vinden dat Gers en Lie Meurs samen aan het shoppen waren.
Lie is onder andere bekend van Ex On the Beach en was een verleidster bij Temptation Island VIPS. De twee zijn samen op skivakantie geweest, zo plaatste Lie een foto met als caption: "Hij neemt me niet mee naar Rome of Parijs maar naar de Franse Alpen." Dit is natuurlijk verwezen naar het liedje "Ik neem je mee" die Gers in 2011 heeft uitgebracht.

Krantenkoppen

Het ging al een tijdje rond, heeft Gers Pardoel nu wel of geen relatie? Er zijn veel beelden te vinden dat Gers en Lie Meurs samen aan het shoppen waren. Lie is onder andere bekend van Ex On the Beach en was een verleidster bij Temptation Island VIPS. De twee zijn samen op skivakantie geweest, zo plaatste Lie een foto met als caption: "Hij neemt me niet mee naar Rome of Parijs maar naar de Franse Alpen." Dit is natuurlijk verwezen naar het liedje "Ik neem je mee" die Gers in 2011 heeft uitgebracht.
De krantenkoppen liegen er niet om, zo heeft Gers bij verschillende kranten inderdaad bevestigd dat de twee samen zijn. Zo vertelt Gers dolgelukkig: "Na onze tweede date wilde ik al met haar trouwen. Ik heb dit nóóit eerder gevoeld.” Lie is voor hem zijn houvast en muze voor nieuwe muziek. Gers zegt dat hij nog nooit zó zeker is geweest in de liefde. "Zelfs niet in eerdere relaties.

Kinderen

Uiteraard ben ik gelukkig geweest in vroegere relaties, maar ik meen oprecht dat ik deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder gevoeld heb. Op een gegeven moment kom je erachter welke dingen je heel erg belangrijk vindt in een partner, en die weeg je dan af wanneer je iemand tegenkomt. Lie vinkt alles af.” De twee wonen nog niet samen, maar ze brengen veel tijd met elkaar door.
Gers heeft twee kinderen met zijn ex Sélina en daar zegt hij het volgende over de situatie: "Het kan stabieler, laten we het daarop houden. Het zou nog stabieler kunnen voor de kinderen.”