Dee van der Zeeuw en Lars Gerbrands verwelkomen tweede kindje: 'Meer dan trots'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 08 mei 2024 om 15:31
realitynl 11
Dee van der Zeeuw kunnen we kennen als de ex van bekende YouTuber Enzo Knol. De twee zijn al een lange tijd uit elkaar en hebben gelukkig beiden een eigen weg kunnen gaan. Dee komt met het heugelijke nieuws dat ze haar tweede kindje heeft mogen verwelkomen!
Dee van der Zeeuw heeft vooral haar media-bekendheid te danken aan haar ex Enzo Knol. Enzo begon zijn vlogcarrière en omdat Dee toen al zijn vriendin was, zijn ze simpel gezegd, samen in het influencer-wereldje gerold. Op een gegeven moment hebben ze besloten om een punt achter de relatie te zetten, ze konden elkaar niet geven wat ze nodig hadden in een relatie.

Gelukkig

Het heeft niet heel lang geduurd, of Dee kreeg opnieuw een relatie, maar dan met Lars Gerbrands! Al snel was Dee zwanger, maar helaas kreeg ze een miskraam. Na heel veel verdriet en steun, kondigde ze een tijdje later aan dat ze weer zwanger was, dit keer gelukkig zonder complicaties! Op 11 september 2022 werd het stel trotse ouders van hun dochter Elin Júne. Op 2 januari 2024 maakte het stel bekend dat ze opnieuw in verwachting zijn en wederom van een dochtertje. Dit is erg opvallend, aangezien de nieuwe vriendin van Enzo, genaamd Myron Koops, rond dezelfde tijd is uitgerekend als Dee. De zoon van Enzo Knol en Myron Koops, Riven Khen, is twee dagen eerder geboren dan het dochtertje van Dee en Lars. Dat is wel toevallig!

Geboren!

Dee en Lars hebben vandaag het heugelijke nieuws gedeeld dat hun gezinnetje nu uit vier mensen bestaat. Zo delen ze een megalieve foto van het pasgeboren kindje en natuurlijk de naam. Het dochtertje heet Guusje Gebrands. Zo schrijft Dee onder de foto: "Op 3 mei zijn wij ouders en Elin grote zus geworden van dit lieve kleine meisje", schrijft ze erbij. "Meer dan trots op onze meiden."