Dennis Schouten niet aanwezig bij Roddelpraat: "Opgenomen in een kliniek"

BN'ers
door Nienke
donderdag, 16 mei 2024 om 11:30
realitynl 38
Dennis Schouten kunnen we kennen van het programma RoddelPraat. Samen met Jan Roos, komt het tweetal wekelijks met een nieuwe aflevering waarin ze allerlei juicy roddels bespreken. Deze week was Dennis niet aanwezig, waar is hij heen?
RoddelPraat is een online kanaal waar Nederland op de hoogte kan blijven van de nieuwste roddels en gebeurtenissen. In de nieuwste aflevering van RoddelPraat, die gisteravond is verschenen, was er iets opmerkelijks aan de hand. Zo zat Jan Roos niet samen met mede-presentator Dennis Schouten aan tafel, maar met Bardo Ellens. Waar is Dennis Schouten?

"Opgenomen"

Jan kwam al snel met het verlossende antwoord: "Dennis is er niet, want die zit twee weken in een sanatorium," en vervolgt: "Het sanatorium ligt op een berg in het zuiden van Duitsland. Daar word je opgenomen en dan krijg je rust." De reden waarom Dennis meer rust wil, is volgens Jan door het volgende: "Dennis kon het allemaal niet meer aan. Niet zo raar natuurlijk met dat verschrikkelijke boek van hem. Dat we dat gezeik hebben mee moeten maken. (...) Nu zit hij dus in een sanatorium." We hopen natuurlijk dat Dennis de rust krijgt die hij nodig heeft.

Ongelukkig

Dennis kwam eerder dit jaar met een bekentenis in één van de afleveringen van RoddelPraat. Dennis heeft aangegeven dat hij al jaren aan het worstelen is met zijn leven en mentale status. Met als gevolg, de geschreven biografie Beschadigd Op Weg Naar De Dood. Dennis heeft zelf het volgende gedeeld op Instagram: "Op papier heb ik een ontzettend goed leven, maar in de praktijk voel ik mij zelden gelukkig. Gevoelens van leegte, eenzaamheid en onrust hebben de overhand. De laatste jaren zijn deze negatieve gevoelens - die heel veel energie kosten - verergerd." Hij zei ook er van alles aan gedaan te hebben. "Het heeft allemaal niet geholpen."